Welke Call of Duty setting wil jij zien? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 11 februari 2017 om 15:00
xgn google image
Het was een druk weekje in de game-industrie met vooral veel nieuws uit het kantoor van Activision. De uitgaver sprak over Destiny 2, die dit jaar nog zou moeten verschijnen, en dé nieuwe Call of Duty. En over die laatste gaat de XGN Doe Mee het hebben.
De laatste keer vroegen wij wat jullie nou precies verwachten van Horizon Zero Dawn, Guerrilla Games nieuwste paradepaardje. De game komt aan het einde van de maand uit voor de PlayStation 4 en verruilt het grimmige wereldje van Killzone voor de kleurrijke omgevingen in Zero Dawn. Sommigen van jullie verwachten wel dat Horizon een tof spel gaat worden, anderen denken iets anders:
Het is natuurlijk waar dat vele games die we hebben gespeeld na een tijdje worden vergeten en alleen de écht goede een impact op ons achterlaten. Misschien dat het aan de XGN Doe Mee ligt, maar de afgelopen jaren viel dit nog wel eens vies tegen. Een goed idee voor een stelling, maar niet voor deze keer.
Eventjes genoeg over Horizon Zero Dawn, de XGN Doe Mee richt zich op de nieuwste Call of Duty. Natuurlijk komt er in oktober of november weer een nieuwe shooter aan de hand van Sledgehammer Games en deze zou terug moeten gaan naar de roots van de serie. De setting van Infinite Warfare, de ruimte, beviel toch niet bij iedereen. Onze vraag is dan ook:

Welke Call of Duty setting wil jij zien?

Er wordt namelijk gezegd dat Activision graag ziet dat Call of Duty weer de traditionele gameplay heeft die jij gewend bent. Maar of dit ook alleen gericht is op WOII, is nog maar de vraag. Battelfield 1 heeft natuurlijk veel succes gehad met de transactie naar WOI, dus misschien doet Sledgehammer Games hetzelfde?
Maar het gaat om jullie mening! Laat dus in de reacties hieronder weten welke Call of Duty setting jij graag wilt zien en vertel er ook even bij WAAROM jij dat wilt zien. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!