4 Black Friday 2020 deals die we willen zien

Article
zaterdag, 19 september 2020 om 11:00
black friday banner img e1574448921462f1574946235
Wie het heeft over het najaar kan natuurlijk Black Friday niet vergeten. November kun je als het ware zien als de maand waarin Black Friday het land overneemt met allerlei grote aanbiedingen. De beste deals die we met Black Friday willen zien zetten we alvast op een rij! Immers: sparen doe je niet van de een op de andere dag.
Black Friday 2020 zal plaatsvinden op 27 november 2020. Dat betekent dat er nog een flinke tijd te gaan is voordat het grootste koopjesfestijn van het jaar weer voor de deur staat. Toch zijn er langzaam maar zeker al aanbiedingen te vinden en begint het verlangen naar deals ook weer bij ons te kriebelen. De beste deals die we met Black Friday willen zien zetten we op een rijtje. Zeker gamers denken nu al na over hoeveel geld aan de kant te leggen (als dat er al is), welke console moet er straks komen, wat is het budget voor de feestdagen etc. Niet iedereen heeft een geldboom.

Next-gen games

We trappen natuurlijk af met games, want die zijn met Black Friday altijd veelvuldig te vinden onder de Deals-banner. Natuurlijk is het wel altijd afvragen tot het laatste moment welke games er tijdens Black Friday het meest afgeprijsd zijn, maar we hebben wel een aantal verwachtingen. En dat is dat onderstaande games misschien tegen die tijd wel scherper geprijsd zullen zijn. Kun je toch niet wachten? Dan zijn dit de beste deals voor nu:
Sommige games die dit jaar zijn uitgekomen (of nog verschijnen) worden vaak al met tien of twintig euro korting verkocht rond Black Friday. Deals die we zelf verwachten zijn onder andere Final Fantasy VII Remake, The Last of Us Part II en Ori and the Will of the Wisps. Ook is de kans aanwezig dat Marvel’s Avengers al met korting te vinden is rond Black Friday, want de game werd niet geweldig ontvangen.
xbox game passf1628271615

Abonnementen

Wie het heeft over Black Friday en de deals die daar ieder jaar te vinden zijn, denkt natuurlijk ook aan de verschillende abonnementen die met korting worden aangeboden. PlayStation Plus gaat vaak met flink wat euro’s omlaag voor een jaarabonnement en ook is Xbox Game Pass vaak voor een paar euro te vinden.
Xbox Game Pass is al helemaal interessant om naar te kijken, want deze is ook op je next-gen Xbox Series S of Xbox Series X te gebruiken. Hierdoor heb je bij aanschaf van de console op 10 november ook nog eens met veel korting een abonnement dat toegang geeft tot een scala aan games die geoptimaliseerd zijn voor de next-gen hardware.
lg oled65cx6plaf1600091676

Next-gen TV’s

Als er één soort product te vinden is dat met Black Friday altijd lekker de prijs naar beneden schroeft, is het wel de categorie televisie. Prijzen worden vaak met een goede 300 tot soms wel 800 (en heel af en toe meer dan 1000) euro naar beneden gehaald om extra verkopen te bewerkstelligen. Laat het nou net zo zijn dat er nieuwe consoles uitkomen die kunnen profiteren van nieuwere televisies.
Neem bijvoorbeeld de LG OLED55C9PLA, een prachtig toestel uit 2019. Deze tv beschikt over HDMI 2.1 wat ervoor zorgt dat de next-gen consoles een nog lagere response tijd hebben. Hoewel het onzeker is of dit model tijdens Black Friday nog verkrijgbaar is, zal het vernieuwde 2020-model, de LG OLED55CX6LA, zeker nog in de schappen liggen. Gezien dit model recent al een flinke deal-sticker kreeg met bijna 800 euro korting, is de kans aanwezig dat deze met Black Friday terugkeert.
tenetf1703002344

4K Boxsets

Wie een gloednieuwe 4K-TV in huis haalt wil natuurlijk ook films in 4K om optimaal te genieten. Natuurlijk kun je een 4K-serie ook kijken via een streamingdienst, maar de gecomprimeerde beeldkwaliteit houdt geen kaarsje bij de kunst van een 4K Blu-Ray. Met Black Friday hopen we dan ook deals te zien die mooie films voor een zacht prijsje voorschotelen.
De Nolan-collecitie is een goed voorbeeld van een 4K Boxset die we graag zouden willen met Black Friday. Deze kan je waarschijnlijk met flinke korting verwachten gezien de regisseurs nieuwste film Tenet dit jaar is uitgekomen. Laat nou net zo zijn dat Nolan ook nog eens ware spektakelstukken aflevert die geweldig tot zijn recht komen op een 4K TV.

Populair Nieuws

Laatste Reacties