Top 5 beste thrillers op Netflix in 2015

Article
door Anoniem
zondag, 12 april 2015 om 15:00
xgn google image
Veel Nederlanders hebben tegenwoordig een Netflix abonnement en kijken heel wat uurtjes film via deze dienst. Netflix heeft een behoorlijk groot aanbod films, dus ook heel wat genres. Wat zijn nou de beste thrillers op Netflix? Dit zijn de beste thrillers op Netflix in 2015.

5. Fargo (1996)

Fargo is een van de beste thrillers op Netflix. Fargo is geregisseerd door Joel Coen en de film gaat over een autoverkoper -genaamd Jerry Lundegaard- die diep in de schulden zit. Om uit de schulden te komen heeft de slimme autoverkoper een plan: Hij laat zijn vrouw -die uit een rijke familie komt- ontvoeren en zijn schoonvader zal losgeld aan de daders moeten betalen. Dat losgeld krijgt Jerry dan uiteindelijk zelf weer.
Natuurlijk gaat het plan niet zoals bedoeld en er vallen al snel meerdere doden in de film. De politie duikt bovenop deze misdaad. Op dat moment is de film op zijn best en ontstaat er een spannende thriller die je gezien moet hebben.

4. The Departed (2006)

The Departed is een film van Martin Scorsese. Leonardo DiCaprio speelt de hoofdrol in The Departed. Martin Scorsese en Leonardio DiCaprio zijn een goed duo om een film te maken, dat bewees The Wolf of Wall Street pas geleden ook maar weer. The Departed is ook weer zo’n pareltje tussen de twee.
In The Departed moet Colin Sullivan voor de gangster Frank Costello werken. Colin moet infiltreren in het politiekorps van Boston. Dit gaat niet zo makkelijk als gedacht. Undercover-agent Billy Costigan wil Colin te pakken krijgen en dit zorgt voor een spannende lading in de film.
The Departed is een aanrader voor iedere thriller liefhebber, bekijk daarom The Departed nu op Netflix.

3. The Silence of the Lambs (1991)

The Silence of the Lambs is voor de meeste mensen toch wel echte een klassieker. De film is geregisseerd door Jonathan Demme en veel mensen hebben deze titel hoog in hun lijstje staan met de beste thrillers op Netflix.
In The Silence of the Lambs wordt Clarice Starling -FBI- op een zaak van een psychopathische moordenaar gezet. Om de zaak op te lossen gaat Clarice naar Dr. Hannibal Lectar en dan wordt het erg spannend. In dit artikel zal niet iets verklapt worden, dus vanaf nu zal je toch echt zelf de film moeten kijken.

2. Se7en (1995)

Misschien wel een van de beste films ooit: Se7en. Se7en is geregisseerd door David Fincher en grote namen zoals Morgan Freeman, Brad Pitt en Gwyneth Paltrow spelen in deze steengoede thriller. Detective William Somerset -Morgan Freeman- gaat bijna met pensioen en moet nieuweling David Mills -Brad Pit- inwerken.
David Mills moet de opvolger van William Somerset worden. Al snel komt de eerste moordzaak voorbij en wordt de film echt spannend. De combinatie van een goed verhaal en een behoorlijke lading spanning zorgt ervoor dat Se7en een van de betere thrillers ooit is. Se7en hoort tussen de beste thrillers op Netflix.

1. The Usual Suspects (1995)

Kevin Spacey is niet alleen bekend van House of Card, maar deze grote man heeft ook in een van de beste thrillers op Netflix gespeeld: The Usual Suspects komt helemaal uit 1995 en gaat over explosie op een vrachtschip waarbij veel doden zijn gevallen.
Er is maar één getuige van de explosie, maar die heeft een deal gesloten met justitie. Later in de film kom je erachter dat er ook nog een tweede getuige is, deze getuige heeft een heel ander verhaal. Dit zorgt voor spanningen in deze ontzettend sterke thriller. Kijken dus!
Dit waren de beste thrillers voor Netflix. Op zoek naar een ander genre? Kijk een naar de beste horror, romantische of drama films op Netflix.