De beste PS5 multiplayer game volgens de redactie

Article
zondag, 21 februari 2021 om 13:00
playtation 5 studiof1605864992
Met de PlayStation 5 een aantal maanden op de markt komen er steeds meer games uit die het spelen meer dan waard zijn. Zowel als het aankomt op single- als multiplayer titels is er genoeg om van te smullen. Wij leggen onze redactie de vraag voor: wat is de beste multiplayer game voor de PS5?

Luuc ten Velde - Rocket League

Voor ondergetekende is de beste multiplayer game op de PlayStation 5 nog steeds Rocket League. De PS4 game heeft voor de PlayStation 5 gewoon een next-gen update gekregen waardoor de game nu nog stabieler en lekkerder speelt dan op de PlayStation 4. Zo heeft de game nu een stabiele 4K resolutie en is 60 fps onwijs heerlijk om mee te spelen. Potjes worden dan ook in rap tempo gespeeld, terwijl goals tevens veel gescoord worden.
destiny 2 crossplayf1613402238

Roland Janssen - Destiny 2

Voor mij is Destiny 2 momenteel wel de beste multiplayer game op de PS5 gevolgd door Rainbow Six: Siege. Destiny 2 houdt je namelijk oneindig bezig met alle verschillende dingen die je kan doen. Van PvE activiteiten zoals de raid en strikes tot aan PvP activiteiten zoals Trials of Osiris en Crucible.
Het geeft een compleet pakket. Nou heb ik Rainbow Six: Siege ook genoemd omdat het verreweg de beste competitieve shooter is die je nu op de PS5 kan spelen en het is stiekem gewoon heel leuk. Allebei aanraders, maar ze bieden allebei wel een heel andere ervaring. Het is dus maar net waar je naar op zoek bent qua multiplayer games op de PS5
sackboy a big adventure screenshot 01f1605877637

Theo Weber - Sackboy: A Big Adventure

Voor mij is de beste multiplayer games van de PS5 op dit moment nog steeds Sackboy: A Big Adventure. Ik heb de game helemaal in co-op uitgespeeld en ik moet eerlijk zeggen dat dit een van de meest gebalanceerde en afwisselende multiplayer games is die ik de laatste tijd heb gezien.
Er is niks in de game wat vervelend werkt met twee spelers. Er wordt gerend, gesprongen, geklommen, samengewerkt en dat gaat allemaal ontzettend soepel. Elkaar in de weg zitten is er in deze game niet bij, tenzij je het echt probeert. Je kunt namelijk wel je co-op partner oppakken en in een ravijn gooien als je daar zin in hebt. Het leukste is misschien nog wel dat je aan het einde van ieder level elkaars overwinningfoto kunt photobomben!

Populair Nieuws