Beste PS4 free to play games - gratis spelplezier

Article
donderdag, 29 maart 2018 om 14:04
xgn google image
Free to play games zijn hip en happening. Natuurlijk is er Fortnite, maar er is veel meer leuks te vinden in de PlayStation Store. Dus hier is de beste PS4 free to play games.
Wie op de PlayStation Store naar free to play games zoekt, ziet er van alles tussen staan. Wij hebben het kaf van het koren gescheiden en het beste voor je op een rijtje gezet. Als je na het lezen van deze top 10 beste ps4 free to play games toch besluit te kiezen voor Fortnite, dan vind je hier wat handige Fortnite tips.

De beste PS4 free to play games, deze mag je niet missen.

10. World of Tanks

Deze online tank game gaat al heel wat jaren mee. Vorig jaar kreeg het spel nog een grafische update.
Van dit spel bestaan veel verschillende versies, maar de basisgame is een goede plek om te beginnen. En met de ondersteuning voor het spel zit het voorlopig wel goed. In een interview liet de ontwikkelaar pas weten dat hij de komende twintig jaar door wil gaan.
Ook voor fans van singleplayer games is er plezier te halen uit World of Tanks. Sinds vorig jaar zijn er namelijk Warstories. De verhalen van deze missies zijn soms uit de geschiedenisboeken gegrepen en soms juist een alternatieve geschiedenis.
128603

9. Neverwinter

Neverwinter is een van de weinige gratis MMORPG's die beschikbaar is voor consoles. Voor spelers die bekend zijn met andere MMOs zal Neverwinter bekend voorkomen. Toch zijn er enkele kleine verschillen.
Zo bevat Neverwinter meer actie dan een World of Warcraft. Een verschil dat door de controller wordt veroorzaakt. Vooral voor fans van de originele Neverwinter Night Games zal de wereld van Neverwinter bekend voorkomen.
128605

8. SMITE

Smite is een Moba of te wel een Multiplayer Online Battle Arena. Andere Moba's zijn Dota 2, League of Legends en Heroes of the Storm. Smite lijkt op die spellen, maar is toch iets anders.
Smite is namelijk geschikt gemaakt voor consoles. Dus voor een controller. Daarmee bevat 't spel iets meer actie dan de andere moba's. Die strategischer zijn en meer lijken op de Real Time Strategy games waar ze uit voortkwamen.
128608

7. Paladins

Als Overwatch je leuk lijkt, maar het geld op is, dan is Paladins misschien een aanrader. Net als Overwatch is het een kleurrijke multiplayer shooter. En net als bij Overwatch zijn de individuele personages erg verschillend van elkaar.
Een Champion uit Paladins vervult een van de vier verschillende rollen. Er is Damage, de taak van deze Champions is het doden van vijandige Champions, de Frontline heeft als taak te zorgen voor de verdeding. Ook zijn er Flankers, zij gaan niet direct het gevecht aan maar benaderen de vijand van de zijkant. De laatste rol is Support, zij ondersteunen het team door iemand te healen of tijdelijke voordelen te geven.
128617

6. Brawlhalla

De beste manier om Brawlhalla te omschrijven is Super Smash Bros voor mensen zonder een Nintendo console. Het idee is dat je je tegenstanders van het platform afslaat. Des te vaker je een tegenstander raakt, des te verder een tegenstander weg vliegt. Na een aantal keer vliegt je tegenstander het scherm uit, dan heb je gewonnen.
Aangezien de ontwikkelaar aan 't begin van de maand is overgenomen door Ubisoft lijkt de toekomst van Brawlhalla voorlopig wel verzekerd.
128630

5. Planetside 2

Planetside 2 is de nummer vijf in deze lijst van beste PS4 free to play games. Het is een online MMO first person shooter gemaakt door Sony. In Planetside 2 strijd je samen of tegen duizenden anderen spelers om territorium. Dit doe je te voet of in voertuigen.
Het bijzonder aan Planetside 2 is dat duizenden spelers tegelijkertijd aan een gevecht kunnen deelnemen. Daarmee is het meer een MMO dan bijvoorbeeld Neverwinter, dat kleinschaliger is.
128632

4. Gwent

Officieel is Gwent nog niet uit. Het spel bevindt zich momenteel in open beta. Officieus hoeft dat je echter niet tegen te houden. Want het is een heel erg leuk spel, de beste PS4 free to play game, voor fans van kaartspellen.
Fans van The Witcher zullen Gwent wel kennen. Het is een in-game kaartspel. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft Gwent nu ook naar de echte wereld gebracht, echter is deze versie wel iets uitgebreider dan die uit The Witcher. Voor fans van Hearthstone zal Gwent in eerste instantie verwarrend zijn, het spel is namelijk iets ingewikkelder dan het populaire Blizzard kaartspel.
128644

3. Hawken

Hawken is een multiplayer first person shooter, eentje waarbij je niet als soldaat speelt, maar als gigantische robot. Die robot kun je naarmate je het spel speelt upgraden en verbeteren.
Er zijn drie type robots. Snel, maar kwetsbaar, normaal en traag maar sterk. Iedere mech kun je afzonderlijk upgraden. Naast de mechs gaat je personage ook in level omhoog.
128646

2. Orcs Must Die! Unchained

Orcs Must Die: Unchained is een tower defense game, maar dan met een twist. De actie zie je namelijk niet van bovenaf, maar de camera hangt achter je personage. Met aanvallen probeer je de eindeloze horde orks te stoppen. Dit kun je doen met aanvallen, maar ook met vallen
Wat Orcs Must Die leuk maak is dat je het ook samen of tegen je vrienden kunt spelen. Benieuwd naar wat nummer 1 in onze lijst van de beste free to play ps4 games is? Klik dan snel door naar de volgende pagina.
128649

1. Warframe

Wie Warframe in 2013 speelde en wie Warframe nu speelt zal het spel waarschijnlijk niet meer terugkennen. Want hoewel de basis gelijk is gebleven. Warframe is nog steeds een third person shooter waarbij zwaarden en geweren een grote rol spelen. Is er ook heel veel content toegevoegd.
Het spel wordt namelijk continu geüpdatet en aangepast, alles om te zorgen dat de spelers blijven spelen. En daarom is het nummer 1 in de lijst beste PS4 free to play games.
Dit waren ze dan de beste PS4 free to play games. Dit is nog niet alles, op de PlayStation Store staan nog veel meer gratis games. Van uitgebreide demo's tot eerste afleveringen van episodische games. Alle gratis games vind je hier terug.
Als je toch geld wil uitgeven. Dan is het de moeite om te kijken naar deze PlayStation Sale.
Dit artikel is op 27 augustus 2020 bijgewerkt.