De 10 beste Cyber Monday 2022 deals voor Nintendo Switch

Article
dinsdag, 22 november 2022 om 17:00
new tales from the borderlandsf1667487798
Cyber Monday 2022 is al in volle gang en dat betekent lekker veel inslaan, terwijl de portemonnee veel minder snel leeg gaat. Ook wat betreft Nintendo’s Switch is er een ware Mount Everest aan voordeel te halen. Maar hoe spot je nou de allerbeste deals voor de Switch? Wij zetten de 10 beste Cyber Monday 2022 deals voor je op een rijtje!

1. New Tales from the Borderlands Deluxe Edition

De eerste game in deze lijst is de nieuwste Telltale vertolking van een Borderlands game. New Tales from the Borderlands is de opvolger van de eerste verhalende game uit de serie en nog niet zo lang uit. Toch kun je de game al voor een hele aantrekkelijke prijs in je kast zetten en dan wel de Deluxe Edition. New Tales from the Borderlands is dé game voor fans van de verhalende Telltale games die ook van het gekke Borderlands houden. In de game kruip je in de hoofdrol van drie 'helden' die op zoek gaan naar roem en rijkdom op een planeet die onder vuur ligt. Dat kan alleen maar gekke situaties opleveren.
sonic frontiersf1668414103

2. Sonic Frontiers

Over games die nog niet zo lang uit zijn gesproken: Sonic Frontiers ligt nog geen maand in de schappen en de game is al voor de helft te koop bij MediaMarkt. De game luidt een nieuwe generatie voor Sonic in, namelijk die van open wereld games. De razendsnelle blauwe egel neemt het weer op tegen zijn aartsvijand, de snode Eggman. Dit keer dreigt hij wederom om de wereld te vernietigen, maar nog erger is dat verschillende werelden met elkaar dreigen te botsen! Sonic moet al zijn krachten met de krachten van The Ancients bundelen om zo Eggman te stoppen.
jd23 screenshot 06f1669053578

3. Just Dance 2023

Voor de mensen die van flink wat beweging en lekkere beats houden is er tijdens Cyber Monday 2022 een heerlijke game in de aanbieding. Ubisoft’s Just Dance 2023 is namelijk voor een zacht prijsje te koop bij Bol.com, althans als je niet vies bent van een Code in a Box. De game laat je alleen of samen swingen (online én offline) op de nieuwste hits. Onder andere Harry Styles – As it Was, Ava Max – Sweet but Psycho en Imagine Dragons – Radioactive sieren de playlist van de game, en voor het allereerst ook de K3 hit Vleugels. Met wie ga jij dansen?
metroid dread emmif1632746342

4. Metroid Dread

Ook in de Nintendo eShop is het Cyber Monday. Daar scoor je nu bekende Nintendo games voor een heerlijk prijsje en dat is genieten, want zo vaak komen de Nintendo titels niet in de sale. Zo is Super Mario Odyssey nu behoorlijk afgeprijsd van 59,99 voor 39,99 euro, maar kom je ook titels tegen als The Legend of Zelda: Skyward Sword Trilogy die voor 39,99 euro over de toonbank gaat. Een van de beste deals in de eShop is toch wel Metroid Dread die het nieuwe avontuur van Samus een behoorlijk beklemmende weet te maken en je urenlang op het puntje van je stoel houdt.
20211005 switcholed9f1633466055

5. Sandisk Micro SDXC- Nintendo Switch Memory Card

Als je een Switch hebt is het nu genieten van de beste deals, maar uiteindelijk raakt je geheugen een keer vol. Ook daaraan is gedacht met Cyber Monday 2022. Amazon.nl heeft namelijk de geheugenkaarten van Sandisk voor de Switch in de aanbieding gegooid. Het is daarom aantrekkelijker dan ooit om een 64GB, 128GB, 256GB of zelfs een 512GB geheugenkaart te kopen.
persona 5 royalf1578385842

6. Persona 5 Royal

De prijswinnende RPG van Atlus is al even uit en is zelfs al een paar keer afgeprijsd geweest. Toch is dit een messscherpe Cyber Monday 2022 deal voor de Nintendo Switch. Persona 5 Royal is in een Definitive Edition naar de Switch gekomen met daarbij een overvloed aan content. Dat maakt het nog aantrekkelijker om in de huid van de Phantom Thief te kruipen. Verken Tokyo, pas je Thieves Den aan en ontgrendel allerlei Personas die onder andere alternatieve eindes vrij kunnen spelen. En dat extra voordelig!
rabbids

7. Rabbids: Party of Legends

Ubisoft doet nog een duit in het zakje deze Cyber Monday. De nieuwe Rabbids partygame is namelijk in de sale bij Bol.com. Als je van een multiplayer feestje houdt en van de gekkigheid die de Rabbids met zich meebrengen, dan is dit dé game die je dit jaar wil kopen. Rabbids: Party of Legends staat namelijk bol van de gekke minigames die je met maximaal vier spelers kunt spelen.
2022 05 19 switch triangle strategyf1652974939

8. Triangle Strategy

Als je meer van de RPG’s bent, dan is deze Square Enix telg misschien wel wat voor je. De tactische RPG Triangle Strategy laat je het lot van drie machtige naties bepalen. Je kruipt in de huid van Serenoa Wolffort die met haar consorten strategische gevechten aan moet gaan, moeilijke keuzes moet maken en zo door het verhaal gestuwd worden. DE game houdt je hiermee makkelijk tientallen uren op het puntje van je stoel. En als je de game nu in de eShop koopt, scoor je deze met dik 30 procent korting!
paper mario the origami kingf1592823469

9. Paper Mario: The Origami King

Nog meer deals voor RPG liefhebbers, maar dit keer wel een wat toegankelijkere. Paper Mario: The Origami King is namelijk dik afgeprijsd bij Nedgame. De game laat je in de huid kruipen van een wel heel erg gevouwen Mario. De Origami koning heeft het hele koninkrijk namelijk in origami vouwwerken veranderd. Daar bovenop is ook Prinses Peach ontvoerd! Tijd voor Mario om in actie te komen in deze game.
2022 09 08 splatoon 3 3f1662893084

10. Splatoon 3

De game waarmee we deze lijst afsluiten is een lekker recente Switch titel. Splatoon 3 is namelijk lekker afgeprijsd in de webshop van Amazon. Cyber Monday 2022 laat je Splatoon 3 vroeg met voordeel kopen. Speel de game in de nieuwe modus Grondoorlog en in een van de nieuwe levels Forelviaduct tegen en met elkaar, terwijl je alles van een likje verf voorziet. Bij voorkeur natuurlijk je tegenstander!

Naast Switch deals nog veel meer voordeel te halen!

Cyber Monday 2022 gaat natuurlijk niet alleen om de Nintendo Switch. Overal en nergens is voordeel te krijgen op dit moment. Zo kun je PlayStation 5 games voordelig scoren, en hebben wij handige overzichten met alle Cyber Monday 2022 deals voor je. Neem bijvoorbeeld de bol.com Cyber Monday 2022 deals of die van Nedgame.
Wat koop jij tijdens dit aanbiedingencircus? Laat het weten in de comments!

Populair Nieuws