Wat gaat de XGN redactie doen tijdens de paasdagen?

Theo Weber

Voor de komende paasdagen heb ik eigenlijk niet zo heel veel gepland. Eieren zoeken ben ik in ieder geval niet van plan, maar wie weet kom ik wel wat easter eggs tegen. Ik wil namelijk eindelijk eens verder met Kingdom Hearts III. Hiermee ben ik even geleden begonnen, maar door andere verplichtingen ben ik niet verder gegaan. Dus voor mij is het een mooie tijd om de verschillende Disney werelden verder te verkennen!

Voordat ik dat ga doen, maak ik mijn avontuur in Little Nightmares af. Nog één hoofdstuk met Six rondlopen en dan kan ik het einde bewonderen. Ik kreeg de game cadeau van iemand en wat een geweldige game is het. Zonder enig idee wat nou precies het verhaal is, word je gedropt in een schimmige wereld vol enge wezens en griezelige omgevingen en moet je zien te overleven. Ik heb tot nu toe iedere minuut gesmuld van deze titel en dat zal tot het einde niet veranderen verwacht ik.

Red dead

Sonja van der Meer

Live-action horeca hahahah.

Nee ik ga dus Eerste en Tweede paasdag werken. Op Goede Vrijdag heb ik een personeelsfeest van hetzelfde bedrijf met een western thema. In dit geval zal ik dus waarschijnlijk echt een Red Dead Redemption 2 gevoel krijgen want we zijn met zijn allen verkleed als cowboys en girls. Ik denk dat er weinig terecht zal komen van het echte gamen en films kijken, want ik zit wat krap qua tijd dit weekend. Ik kijk in ieder geval wel uit naar het feest, want er komt ook een mechanische stier te staan dus dat wordt nog wat.