• Ryse: Son of Rome (Xbox One)
  • Releasedatum: 22 november 2013
  • Xbox One, PC

Ryse: Son of Rome kopen voor Xbox One

Stap in de huid van Romeinse generaal Marius Titus. Nadat je zag hoe je gezin werd afgeslacht ben je uit op één ding: Wraak.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC

Winkelprijzen Totaal
Next-Level € 16,94

Ryse: Son of Rome is een game die je moet hebben voor je Xbox One voor de geweldige plaatjes en gedetailleerde, realistische omgevingen in het oude Romeinse rijk. Verder biedt dit spel weinig origineels. Het is een heel degelijke game waarin je heerlijk je slag kunt slaan, als je maar een goede timing hebt. Houd je hoofd koel, want die vijanden die met zijn allen tegelijk aanvallen werken hevig op de zenuwen als jij probeert je mooie riedeltje aan knoppen af te gaan. Wel geeft Ryse je een fijne uitdagende game die nagenoeg geen rare glitches kent.

  • Adembenemend mooie beelden van het Romeinse Rijk
  • Het verhaal is niet origineel, maar wel entertaining
  • Fijne, gruwelijke moordmanieren
  • Erg repetitieve gameplay
  • Weinig vernieuwends
Releasedatum 22 november 2013
Genre Actie, Avontuur
Platform Xbox One
Ook voor PC
PEGI-rating 18
Publisher Microsoft Studios
Developer Crytek
EAN 0885370662184

Ryse met alle DLC naar Xbox One in Legendary Edition?

Op 12 augustus 2014

Later dit jaar komt Ryse: Son of Rome naar de PC. Het lijkt er nu ook op dat de game een speciale editie voor de Xbox One krijgt met daarin alle DLC.

Ryse DLC brengt vijf nieuwe maps

Op 2 juni 2014

Nieuwe downloadbare content voor de Xbox One-exclusive Ryse: Son of Rome introduceert vijf nieuwe maps voor de multiplayer van die game. De optionele content draagt de naam 'Morituri Pack' en huisvest drie nieuwe arena's voor de Gladiator-modus en twee maps voor het Survival-speltype.

Crytek waarschuwt voor magere 8GB RAM van PlayStation 4 en Xbox One

Op 19 mei 2014 - 3 reacties

Sean Tracey, engine business development manager bij Crytek, laat weten dat de 8GB RAM die in de PlayStation 4 en Xbox One zit makkelijk te vullen is. En dat terwijl we amper een jaar in deze generatie consoles zitten.

Ryse krijgt derde DLC 'Duel of Fates'

Op 25 april 2014

Ryse: Son of Rome, de gladiatorengame voor de Xbox One, ontvangt vanaf nu het derde pakket aan downloadable content, te weten 'Duel of Fates'.

Hoofdpersonage Ryse had 130 miljoen polygonen

Op 24 maart 2014 - 1 reactie

Marius, de hoofdpersoon in de gladiatorengame Ryse: Son of Rome, had voor de optimalisatie van de game voor Xbox One 130 miljoen polygonen. Nu zijn dat er nog 'slechts' 85 miljoen. Dat bleek nadat senior character artist Abdenour Bachir en art technical director Christopher Evans van ontwikkelaar Crytek een demo lieten zien op de Game Developers Conference vorige week.

Challenge Editor Ryse: Son of Rome geschrapt

Op 24 februari 2014

Microsoft heeft bevestigd dat de Challenge Editor die in samenwerking met de SmartGlass app zou moeten werken niet meer zal verschijnen.