• Elder Scrolls Online: Elsweyr (Xbox One)
  • Releasedatum: 4 juni 2019
  • PS4, Xbox One, PC

Elder Scrolls Online: Elsweyr kopen voor Xbox One

De Elder Scrolls Online update Elsweyr is een van de vier grote uitbreidingen. In Elsweyr ga je samen met de Khajiit proberen hun thuisland te verdedigen.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, PS4

Winkelprijzen Totaal
Game Outlet € 52,94
BookSpot € 58,99
Game Mania € 59,98
bol.com € 59,99
Nedgame € 61,98

Zenimax Online Studios heeft tot nu toe sterk werk afgeleverd in de vorm van Morrowind en Summerset, maar wat ons betreft is Elsweyr de beste uitbreiding tot nu toe voor Elder Scrolls Online. Ondanks een aantal geleende elementen is de verhaallijn sterk, draken keren terug als uitdagende bazen in de verhaallijn en in de open wereld, de nieuwe zone is prachtig en de Necromancer-klasse is uniek en kent speelstijlen voor vrijwel iedereen. Als ZOS elke keer een uitbreiding van deze kwaliteit weet neer te zetten, dan zal het nog lang een grote speler blijven in het MMO-genre.

  • Necromancer is van alle markten thuis
  • Elsweyr is een prachtige zone
  • Draken als World Bosses
  • Sterke hoofdverhaallijn en sidequests...
  • ...al leent het verhaal wel een paar elementen uit andere media
Releasedatum 4 juni 2019
Genre Avontuur, Massive Multiplayer, Role-playing
Platform Xbox One
Ook voor PC, PS4
PEGI-rating 18
Serie The Elder Scrolls
Publisher Bethesda Softworks
Developer ZeniMax Online Studios
EAN 5055856424628

The Elder Scrolls Online Elsweyr locaties - De tofste plekken in beeld

Op 21 juni 2019 - 1 reactie

The Elders Scrolls Online is onlangs verrijkt met een hele nieuwe wereld, namelijk die van Elsweyr. In deze wereld vliegen draken vrij rond en staan de Khajiiti centraal. Wij maakten een virtuele tour en nodigen jou uit voor de vijf tofste The Elder Scrolls Online Elsweyr locaties!

Lets Play: The Elder Scrolls Online: Elsweyr (Video)

Op 4 juni 2019 - 2 reacties

Vandaag spelen wij de derde uitbreiding van The Elder Scrolls Online, genaamd Elsweyr. Wij geven jullie een leuke en unieke kijk in het land van de Khajit. Wij gaan onze katachtige vrienden helpen met hun draken probleem in deze gloednieuwe Let's Play!

Elder Scrolls Online Elsweyr Special - Wat weten we van het thuisland van de Khajiit?

Op 2 juni 2019 - 1 reactie

In Elder Scrolls Online Elsweyr zetten we voet in de droge vlaktes van noordelijk Elsweyr. Maar wat weten we allemaal van het thuisland van de kat-achtige Khajiit? In deze Elder Scrolls Online Elsweyr special gaan we in op de geschiedenis en huidige situatie van het gebied en haar bewoners.

Elder Scrolls Online Elsweyr Special - Waarom nu het moment is om in te stappen!

Op 1 juni 2019 - 6 reacties

Normaliter zijn uitbreidingen van MMO’s niet het beste beginpunt voor beginners, aangezien de content vaak bedoeld is voor spelers van het maximale level. Maar dat is niet het geval voor de nieuwe uitbreiding van ESO. Lees in deze Elder Scrolls Online Elsweyr special waarom dat het geval is.

Waarom je Elder Scrolls Online Elsweyr moet spelen als Game of Thrones fan

Op 22 mei 2019 - 3 reacties

Game of Thrones season 8 zit er helaas op en daarmee is de serie ten einde. Niet getreurd. Binnenkort komt Elder Scrolls Online namelijk met een nieuwe uitbreiding Elsweyr en dat geeft vooral voor Game of Thrones fans veel toffe mogelijkheden. Wij vertellen je waarom je deze Elder Scrolls Online Elsweyr moet spelen als Game of Thrones fan!

Elder Scrolls Online Elsweyr Preview - De draken zijn terug!

Op 28 maart 2019

Draken, Necromancers en het thuisland van de kat-achtige Khajiit. Elder Scrolls Online Elsweyr heeft een hoop elementen waar Elder Scrolls-fans al lang naar uitkijken, maar kan het de kwaliteit van Summerset en Morrowind overtreffen? Wij zijn afgereisd naar Londen om een voorproefje te nemen en onze bevindingen kun je lezen in deze Elder Scrolls Online Elsweyr preview.