Cars 3: Driven to Win

Cars 3: Driven to Win

Dames en heren, start je motoren! Pixar brengt in 2017 de inmiddels derde film uit in de populaire Cars filmtrilogie uit. Fans zullen blij te horen zijn dat Avalanche Software (beter bekend van de uitmuntende Disney Infinity games) achter de ontwikkeling staat van deze kindvriendelijke racegame. Samen met Lightning McQueen en Cruz Ramirez maak je je klaar om de rivaliserende racer Jackson Storm te verslaan.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 3
Genre
Racing, Arcade racer
Releasedatum
13 juni 2017
Franchise
Cars
Publisher
Warner Bros. Interactive Entertainment
Developer
Avalanche Software
Platformen
Switch, PS4, Xbox One, Wii U, PS3, Xbox 360
Lokale co-op
4 spelers
Online co-op
Niet beschikbaar
Splitscreen online
Niet beschikbaar
LAN / system link
Niet beschikbaar
Co-op campaign
Nee
Speciale co-op modus
Ja
Drop in / drop out
Nee

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Cars 3 Vol Gas voor de Winst Review - Volwaardige arcade racer

  Het derde avontuur van Lightning McQueen draait in de bioscopen. Tijd voor meer race plezier dus! Maar dat race plezier kun je ook thuis beleven in de game die bij de film hoort. Die is namelijk ook al uit. Je leest er alles over in de deze Cars 3 Vol Gas voor de Winst review!

  13 juli 2017 Theo Weber
 • Cars 3 game release is vandaag

  Scheur vandaag zelf weg in je gloednieuwe Cars auto. De Cars 3 game release is vandaag voor de Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, Wii U, Xbox 360 en PlayStation 3.

  12 juli 2017 Diantha van Petegem
 • 6 Cars 3 Driven to Win features - Lightning McQueen is terug

  Cars 3 Driven to Win komt op 13 juli uit voor de PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U en Nintendo Switch. Het is een echte arcade racegame waarin de personages uit de Cars films een rol spelen. In deze special hebben we een overzicht gemaakt van zes toffe Cars 3 Driven to Win features.

  4 juni 2017 Jeroen Kerkum
 • Cars 3 Driven to Win Preview - Een echte arcade racer

  Cars 3 draait vanaf 12 juli in de Nederlandse bioscopen en een dag later komt de bijbehorende game Cars 3 Driven to Win uit. XGN.nl ging langs bij Warner Bros. voor een eerste ervaring met de game van ontwikkelaar Avalanche Software. In onze Cars 3 Driven to Win preview kun je lezen wat wij van deze ervaring vonden.

  30 mei 2017 Jeroen Kerkum