MotoGP 17

 • MotoGP 17 (Xbox One)
 • Releasedatum: 15 juni 2017
 • PS4, Xbox One, PC

MotoGP 17

MotoGP 17 is natuurlijk gebaseerd op het nieuwe MotoGP seizoen in 2017 dat op 26 maart van start is gegaan. De game zal alle coureurs, teams en circuits van dit seizoen bevatten. Daarnaast zitten de nieuwe regels en de Red Bull Rookies Cup ook in MotoGP 17. Milestone heeft bevestigd dat dit het eerste spel uit de MotoGP serie wordt die op 60FPS draait.

Lead-designer Matteo Pezzotti gaf ook aan dat er een nieuwe competitieve online modus in MotoGP 17 zit en dat de carriere modus van vorig jaar compleet veranderd is. Verder zal er qua graphics ook een hoop anders zijn in MotoGP 17, denk bijvoorbeeld aan schaduwen, 3D vormen en de algehele kwaliteit van de graphics. Daarnaast zijn de geluiden van de motoren ook geoptimaliseerd.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 3
Genre
Racing, Simulatie racer
Releasedatum
15 juni 2017
Franchise
MotoGP
Publisher
Milestone
Developer
Milestone
Platformen
PS4, Xbox One, PC
Lokale co-op
Niet beschikbaar
Online co-op
Niet beschikbaar
Splitscreen online
Niet beschikbaar
LAN / system link
Niet beschikbaar
Co-op campaign
Nee
Speciale co-op modus
Nee
Drop in / drop out
Nee

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • MotoGP 17 Review - een stap achteruit in de ontwikkeling

  Het MotoGP seizoen is inmiddels weer in volle gang en afgelopen weekend vond de 8e ronde plaats van de koningsklasse in de motorsport. Natuurlijk was dit onze enige echte, eigen TT Assen, waar Valentino Rossi voor de tiende keer de overwinning pakte. In de digitale wereld valt er ook genoeg te genieten met de allernieuwste MotoGP 17. Lees hier onze MotoGP 17 review.

  30 juni 2017 Brian van den Berg 3 reacties
 • MotoGP 17 release bekendgemaakt

  Ontwikkelaar Milestone heeft het nieuwste deel in de MotoGP serie aangekondigd. De MotoGP 17 release zal plaatsvinden op 11 juli en de game zal beschikbaar zijn voor de PS4, Xbox One en PC.

  13 april 2017 Jeroen Kerkum