• Assassin's Creed Origins (Xbox One)
  • Releasedatum: 27 oktober 2017
  • PS4, Xbox One, PC

Assassin's Creed Origins kopen voor Xbox One

Assassin's Creed Origins speelt zich af in Egypte. In de game speel je het karakter Bayek, de laatste Medjay die het volk moet beschermen.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, PS4

Winkelprijzen Totaal
Game Outlet € 34,94
MediaMarkt € 35,00
bol.com € 35,00
BookSpot € 38,99
Wehkamp € 39,95
Game Mania € 39,98
Coolblue € 39,99
Nedgame € 41,98
Microsoft Store € 45,49

Ondanks de crashes en kleine bugs hebben wij ons enorm vermaakt met Assassin’s Creed Origins. Het jaartje rust was precies wat de serie nodig had en heeft gezorgd voor een indrukwekkend geheel. Het verhaal is sterk als vanouds met een persoonlijke kant, maar die ook invloed heeft op het grote plaatje, het vechtsysteem dat compleet op de schop is gegaan en veel meer diepgang en uitdaging kent en natuurlijk de pracht die het zonnige Egypte te bieden heeft met zijn diverse uitzichten. Assassin’s Creed Origins is werkelijk een nieuw begin voor de franchise.

  • Interessante protagonist
  • Persoonlijk verhaal met veel invloed op het grote plaatje
  • Nieuw gevechtssysteem met meer diepgang
  • Egypte ziet er fenomaal uit...
  • ...maar de NPC's iets minder
  • Af en toe bugs en crashes
85
Gebaseerd op 42 reviews.
Bekijk allemaal op Metacritic
Releasedatum 27 oktober 2017
Genre Avontuur, Stealth
Platform Xbox One
Ook voor PC, PS4
PEGI-rating 18
Serie Assassin's Creed
Publisher Ubisoft
Developer Ubisoft Montreal
EAN 3307216025023

Assassins Creed VR escape room Escape The Lost Pyramid nu in Nederland

Op 14 november 2018 - 2 reacties

Escape The Lost Pyramid, de VR Escape Room Experience van Assassins Creed, is vanaf nu beschikbaar in Nederland. Deze escape room is gebaseerd op Assassins Creed Origins, een deel van de populaire gamereeks die uitkwam in 2017. Escape The Lost Pyramid biedt spelers een unieke VR-ervaring voor meerdere spelers waarbij je veel moet samenwerken.

Update - Assassin's Creed Origins aanbieding voor 27,99 euro bij bol.com

Op 23 juli 2018 - 2 reacties

Binnenkort kan je afreizen naar het oude Griekenland in Assassin's Creed Odyssey, maar als je voorganger Assassin's Creed Origins nog niet gespeeld hebt is dit je kans. Bol.com heeft namelijk een mooie Assassin's Creed Origins aanbieding.

Ubisoft sales duiden op recordwinst door Assassin's Creed

Op 18 mei 2018 - 2 reacties

Ubisoft Entertainment heeft flink wat bekende franchises. Far Cry, Rainbow Six, het zijn bekende titels van deze uitgever. Maar ook Assassin's Creed is een serie waarmee Ubisoft veel winst maken. Nu zien we in de Ubisoft sales een financieel erg sterk jaar.

Nieuwe Assassin's Creed Origins trailer toont PC cheats

Op 20 april 2018 - 1 reactie

Er is een nieuwe Assassin's Creed Origins trailer uitgebracht. We krijgen een voorproefje van een nieuwe functie voor PC spelers, genaamd de Animus Control Panel. Deze functie is nu beschikbaar voor de PC versie van de game. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

Assassin's Creed Origins cheats binnenkort beschikbaar op PC

Op 4 april 2018 - 2 reacties

PC spelers die het liefst de touwtjes in eigen hand willen nemen krijgen later deze maand de kans. Er komen namelijk Assassin's Creed Origins cheats aan op de PC. Deze zijn door Ubisoft zelf ontwikkeld en zullen later deze maand beschikbaar zijn.

Assassin's Creed 2019 locatie vermoedelijk al bekend

Op 20 maart 2018 - 14 reacties

Is de Assassin's Creed 2019 locatie al bekend? Nee, Ubisoft heeft nog niks losgelaten over de volgende game in de Assassin's Creed-reeks. Maar als we de geruchten mogen geloven zal de volgende game afspelen in het Oude Griekenland. Ook zal de vermoedelijk aankomende game in 2019 uitkomen.

Nieuwste Assassin's Creed Origins DLC vandaag verkrijgbaar

Op 13 maart 2018 - 5 reacties

De nieuwste Assassin's Creed Origins DLC, genaamd The Curse of the Pharaohs, is vanaf vandaag te spelen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Het uitbreidingspakket bevat nieuwe content met onder andere een nieuwe toevoeging aan het verhaal met Bayek, het hoofdpersonage in Assassin's Creed Origins.