Skylanders Imaginators (Xbox One)

Creëer in Skylanders Imaginators je eigen Skylander en laat je fantasie de vrije loop. De wereld is overgenomen door de kwade Kaos en het is aan jou en je Skylanders om hem te stoppen.

Goede aanbieding gezien? Geef het door en we zetten hem erbij!

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.
Winkelprijzen Totaal
Eci.nl € 36,99

Portmeesters kunnen zoals nooit tevoren hun verbeelding los laten gaan als Skylanders Imaginators uitkomt op 16 oktober in Amerika! Skylanders Imaginators geeft kinderen de mogelijkheid om zelf Skylanders te creeren en ze voor het eerst tot leven te brengen in een nieuw avontuur met een fascinerend verhaal, puzzels, battles en een nieuwe opstelling van helden en schurken. Sinds het begin van Skylanders, fantaseren kinderen over hun eigen Skylanders personages. 

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.
Winkelprijzen Totaal
Eci.nl € 36,99
4Launch € 72,00

BEVRIJD JE FANTASIE Kaos heeft oude breinmagie ontdekt en gebruikt het om een onoverwinnelijk leger Doomlanders te maken! Eon roept alle Poortmeesters en de Senseis, de beste mystieke krijgers van Skylands, bij elkaar om Kaos en zijn hulpjes tegen te houden. Gebruik de kracht van je verbeelding en maak je eigen Skylanders. Strijd in dit ultieme avontuur samen met de machtige Senseis en red Skylands.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.
Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.