Fable Fortune

 • Fable Fortune (Xbox One)
 • Releasedatum: Q4 2017
 • Xbox One, PC

Fable Fortune

Fable Fortune is een nieuwe digitale cardgame van voormalig medewerkers van Lionhead Studio. De game is op kickstarter getoond en is in 2017 uit.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Strategie, Turn-based strategy, Role-playing
Releasedatum
Q4 2017
Publisher
flaming fowl
Developer
flaming fowl
Platformen
Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

Fable Fortune Trailer

Belangrijke updates

 • Fable Fortune Early Access aangekondigd

  De Fable Fortune Early Access periode is aangekondigd. Dat maakte de ontwikkelaar bekend via Steam. Vanaf 11 juni is de game te spelen.

  7 juni 2017 Mari Stas
 • Fable Legends ontwikkelaar praat over Fable 4

  Peter Molyneux, ex- Fable Legends ontwikkelaar bij Lionhead Studios laat in een interview weten dat hij het geweldig zou vinden als de ontwikkeling van Fable 4 werkelijkheid zou worden, maar zegt dat het een lastige klus zal worden om het project op te pakken.

  25 november 2016 Dirk van der Meer
 • Fable Fortune Trailer laat zien wat je van de game kunt verwachten

  De game is nog maar net op kickstarter, maar een nieuwe game is niks zonder een nieuwe trailer. Bekijk in deze Fable Fortune trailer wat je kunt verwachten van de nieuwe CCG van de voormalig Lionhead medewerkers.

  31 mei 2016 Tony van Leeuwen
 • Fable Fortune game in de maak bij oude bekenden

  Lionhead Studios, de ontwikkelaar van Fable, heeft onlangs noodgedwongen de deuren moeten sluiten, maar dat weerhoudt een deel van de ontwikkelaars er niet van om alsnog een Fable Fortune game te ontwikkelen. Ze gaan namelijk als Flaming Fowl Studios verder en beginnen vandaag met een crowdfunding actie voor de game die eind 2017 moet uitkomen.

  31 mei 2016 Jordi de Vries