Dragon Ball Xenoverse 2 kopen voor Xbox One

In het tweede deel van Dragon Ball Xenoverse strijd je wederom met je eigen karakter zij aan zij met de helden van het Dragon Ball universum

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, PS4, Switch

Winkelprijzen Totaal
Microsoft Store € 28,00
Nedgame € 31,98
bol.com Partner € 38,00

Dat je het verhaal niet met je vrienden kunt doorlopen is jammer. Voor de rest is Dragon Ball Xenoverse eigenlijk in alle opzichten beter dan zijn voorganger. Je hebt een grotere hub die bovendien levendiger is. Daarbij biedt de game je meer multiplayer mogelijkheden en ook in je eentje is genoeg te beleven.

  • Ziet er geweldig uit
  • Soepele gameplay
  • Gigantische hub
  • Genoeg te doen
  • Mist een co-op story modus
  • Het geheel voelt als een gigantische upgrade
Releasedatum 28 oktober 2016
Genre Vechten
Platform Xbox One
Ook voor PC, PS4, Switch
PEGI-rating 12
Serie Dragon Ball Z
Publisher Bandai Namco Games
Developer Dimps
EAN 3391891990127

Nieuwe details over Dragon Ball Xenoverse 2 DLC bekend

Op 22 november 2017

Er zijn meer details bekend over de aankomende Dragon Ball Xenoverse 2 DLC. Zo krijgt de game vier nieuwe personages en komt er ook nog een gratis update die een nieuwe modus toevoegt.

Nieuwe Dragon Ball Xenoverse 2 DLC aangekondigd!

Op 24 oktober 2017 - 1 reactie

Er is nieuwe Dragon Ball Xenoverse 2 DLC aangekondigd. In totaal zouden er maar vier uitbreidingen uitkomen, maar dit is nu niet meer het geval. We krijgen wederom twee nieuwe personages erbij! Wanneer deze DLC uitkomt is nog niet bekend.

Dragon Ball Xenoverse 2 trailer Switch versie uitgebracht

Op 1 september 2017

Er is een nieuwe Dragon Ball Xenoverse 2 trailer uitgebracht voor de aankomende Switch versie. Vanaf 22 september komt de Dragon Ball Xenoverse 2 Switch versie beschikbaar.

Dragon Ball Xenoverse 2 DLC 5 is mogelijk volgens geruchten

Op 30 juni 2017

Dragon Ball Xenoverse 2 DLC 5 is mogelijk. Volgens geruchten is Bandai Namco van plan om meer content te leveren voor de rest van het jaar. We hebben de informatie van de mogelijke DLC op een rij gezet.

Dragon Ball Xenoverse 2 DLC 4 releasedatum bekendgemaakt

Op 26 juni 2017

De laatste DLC van Dragon Ball Xenoverse 2 heeft een releasedatum gekregen. De vierde Dragon Ball Xenoverse 2 DLC zal op 27 juni beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Details over de DLC lees je hieronder.

Nieuwe Dragon Ball Xenoverse 2 DLC details

Op 2 juni 2017

Nieuwe Dragon Ball Xenoverse 2 DLC details zijn bekendgemaakt. Het volledige lijstje met nieuwe content is vrijgegeven. De vierde en laatste DLC van Dragon Ball Xenoverse 2 is ergens in juni verkrijgbaar.

Dragon Ball Xenoverse 2 DLC 4 is bekend

Op 22 mei 2017 - 1 reactie

Dragon Ball Xenoverse 2 DLC 4 is bekend. De vierde en voor zover we weten laatste DLC voor Xenoverse 2 zal inhoud bevatten van de nieuwe Anime serie Dragon Ball Super. In de bijbehorende video zitten screenshots met een blik op de nieuwe personages.