• Red Dead Redemption 2 (Xbox One)
  • Releasedatum: 26 oktober 2018
  • PS4, Xbox One

Red Dead Redemption 2 kopen voor Xbox One

Het 3e deel uit de Red Dead reeks. De game verschijnt op 26 oktober 2018. Er is naast een tweetal trailers weinig bekend over de invulling van de game.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PS4

Winkelprijzen Totaal
GameResource € 44,99
bol.com Partner € 52,99
MediaMarkt € 59,99
Coolblue € 59,99
BookSpot € 61,99
Game Mania € 64,98

Eigenlijk valt er nog veel meer te vertellen over Red Dead Redemption 2. We zouden er een boek over kunnen schrijven, maar of jij dat leest is een tweede. Nee, laten we het hierop houden: heb je een PS4 of Xbox One, dan moét je dit spel een kans geven. Als de vele trailers van Rockstar je al niet overtuigden, dan hopen we dat deze review dat wel doet.

  • Schrijfwerk
  • Animaties
  • Grafisch pure eye-candy
  • Interactie met de gang
  • Zoveel te doen!
  • Besturing werkt soms tegen
Releasedatum 26 oktober 2018
Genre Actie
Platform Xbox One
Ook voor PS4
PEGI-rating 18
Serie Red Dead Redemption
Publisher Rockstar Games
Developer Rockstar North
EAN 5026555359030

Vanaf deze week op jacht naar Legendary Bounties in Red Dead Online

Op 20 september 2019

Vorige week werd de wereld van Red Dead Online flink uitgebreid met de grote Frontier Pursuits update. Rockstar gaat ondertussen ook gewoon door met de wekelijkse updates en deze keer worden er al meteen nieuwe activiteiten toegevoegd voor de nieuwe specialistische rollen.

Red Dead Online Frontier Pursuits verandert vandaag veel aan het Wilde Westen

Op 10 september 2019

De eerste grote update voor het online gedeelte van Red Dead Redemption 2 wordt vandaag uitgebracht. De zogeheten Red Dead Online Frontier Pursuits update introduceert niet alleen nieuwe specialistische rollen en missies, maar gooit ook een hoop systemen op de schop.

Red Dead Online Frontier Pursuits komt met gratis kleding en accessoires

Op 6 september 2019 - 1 reactie

Er gaat veel veranderen voor Red Dead Online op 10 september. Dan komt namelijk Red Dead Online Frontier Pursuits online, de update die onder andere specialistische rollen gaat toevoegen. Rockstar deelt ook cadeautjes uit in de update, want voor een korte tijd kun je gratis kleding en accessoires verzamelen door simpelweg de game te spelen.

Red Dead Online Zomer Update brengt nieuwe uitdagingen, missies en rollen!

Op 4 september 2019 - 10 reacties

Aanstaande dinsdag, op 10 september, lanceert Rockstar de volgende grote stap in Red Dead Online. De grote Red Dead Online Zomer Update brengt een scala aan nieuwe content met zich mee, waaronder de langverwachte rollen, nieuwe Daily Challenges en nieuwe Frontier-uitdagingen. Lees verder om te ontdekken wat er nog meer aankomt!

Red Dead Online update brengt extra XP en kortingen op wapens

Op 7 augustus 2019 - 2 reacties

Overleven in het wilde westen is niet makkelijk, maar de Red Dead Online update van deze week helpt je een eindje op weg. Je rank zal sneller omhoog gaan terwijl spullen eerder beschikbaar zijn. Reden genoeg om deze week in te loggen op Red Dead Online!

Grote Red Dead Online update voegt binnenkort rollen toe aan de game

Op 5 augustus 2019

Sinds de lancering is ontwikkelaar Rockstar constant bezig geweest om nieuwe content aan de levende wereld toe te voegen. Binnenkort zal nog een flinke stap worden gemaakt met de toevoeging van drie verschillende rollen in een Red Dead Online update, waardoor spelers steeds meer een eigen plek krijgen in de samenleving van het Wilde Westen.

Red Dead Online update beloont liefhebbers van Elimination Series deze week

Op 30 juli 2019

Met maar één leven en alleen gewapend met werpmessen en pijl en boog is elk potje in Elimination Series spannend. Maar met de Red Dead Online update van deze week zul je dubbel en dwars worden beloond voor je prestaties in de bloedstollende modus. En voor spelers een Twitch Prime-account wordt het helemaal interessant.