• Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr (Xbox One)
  • Releasedatum: 5 juli 2018
  • PS4, Xbox One, PC

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr kopen voor Xbox One

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr is een sandbox actie-RPG waarin je speelt als een lid van de organisatie The Inquisition.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, PS4

Winkelprijzen Totaal
Nedgame € 31,98
bol.com Partner € 32,00
BookSpot € 63,99

Ondanks deze kleine minpunten zal Warhammer 40K Inquisitor Martyr je uren plezier opleveren dankzij de sterke gameplay die goed wordt ondersteund door de variatie en combat en missies. De verdienste die je binnenhaalt komen in de vorm van gebalanceerde loot. Het skills-per-wapensysteem is uniek en brengt variatie, maar kan als je je favoriet hebt gevonden zorgen voor statische combat. Ook helpen de kleine bugs en framerate problemen niet mee, maar dat neemt niet weg van dat het fantastisch is om de Caligari Sector te laten dat je een echte Inquisitor bent!

  • Sterke gameplay
  • Variatie in combat en missies
  • Gebalanceerde loot
  • Skills per wapen brengt variatie…
  • ... maar kan voor statische combat zorgen
  • Kleine bugs en framerate problemen
Releasedatum 5 juli 2018
Genre Actie, Avontuur, Role-playing
Platform Xbox One
Ook voor PC, PS4
PEGI-rating 18
Serie Warhammer
Publisher Square Enix
Developer NeocoreGames
EAN 3499550363432

Warhammer 40K Inquisitor Martyr Warzone aangekondigd

Op 5 juli 2018

Warhammer 40K Inquisitor Martyr Warzone bekendgemaakt. De Warzone is een nieuwe modus die vanaf 18.00 Nederlandse tijd beschikbaar is in Warhammer 40K Inquisitor Martyr. Deze nieuwe modus brengt een nieuw verhaal naar de endgame.

Warhammer Chaosbane Preview - Hakken op de consoles

Op 12 juni 2018 - 2 reacties

Eko Software is een Franse ontwikkelaar die je misschien wel kent van de How to Survive-games. Dat universum laat het bedrijf even achter zich om ondergedompeld te worden in het Warhammer-universum met haar nieuwe game, Warhammer Chaosbane. Lees in onze Warhammer Chaosbane preview over onze eerste indruk van het spel.

Warhammer 40K Inquisitor Martyr console release uitgesteld

Op 30 mei 2018 - 1 reactie

De Warhammer 40K Inquisitor Martyr console release is uitgesteld met een maand. De release op PC gaat nog wel gewoon op 6 juni plaatsvinden. De reden voor het uitstellen heeft te maken met de unieke functies.

Warhammer 40K Inquisitor Martyr release uitgesteld

Op 20 april 2018 - 1 reactie

De Warhammer 40K Inquisitor Martyr release is uitgesteld. De game moest oorspronkelijk verschijnen op 11 mei, maar deze datum is voor de ontwikkelaars niet meer haalbaar. Nu zal de nieuwe Warhammer game verschijnen op 5 juni 2018.

Warhammer 40K Inquisitor Martyr Preview - Belooft veel goeds

Op 11 april 2018 - 5 reacties

Onverschrokken mariniers in enorme pakken. Duizenden kogels die de onpure huid van ongelovigen penetreren. En dat alles voor de almachtige Emperor. Wij zijn weer gedoken in de wereld van Warhammer 40.000 en deze keer de vorm van een actievolle role-playing game. Of dat een geslaagde combinatie is kun je lezen in onze Warhammer 40K Inquisitor Martyr preview.

Warhammer 40K Inquisitor Martyr Gameplay Preview - Tijd om te wennen

Op 3 juli 2016

Er zijn vele soorten games die zich afspelen in het universum van Warhammer 40.000. Ontwikkelaar NeocoreGames waagt zich er ook aan met een action role-playing game die we tijdens de E3 in Los Angeles voor het eerst hebben gespeeld. Lees hier alles over onze ervaringen in de Warhammer 40K Inquisitor Martyr Gameplay Preview!