Gigantic

 • Gigantic (Xbox One)
 • Releasedatum: 2017
 • Xbox One, PC

Gigantic

Gigantic is een team-based actie multiplayer game van Motiga, een indie ontwikkelaar uit Seattle wiens team bestaat uit voormalige StarCraft en Guild Wars ontwikkelaars. In Gigantic nemen twee teams van vijf het tegen elkaar op met als einddoel het verslaan de guardian. De guardian is een gigantisch beest die gelijktijdig van groot belang is om te veredigen als ook het meest gevaarlijke wapen binnen een team.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Actie, Massive Multiplayer
Releasedatum
2017
Publisher
- Onbekend -
Developer
Motiga
Platformen
Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

E3 2015 Gameplay Trailer

Belangrijke updates

 • Gigantic Preview - Bescherm het legendarische beest

  Gigantic wordt gekwalificeerd als een MOBA-game, maar eigenlijk verdient de game dat predikaat niet. Immers lopen er geen computerbestuurde monsters rond op de wereldmap en zijn er geen kampen om te vernietigen. Toch heeft Gigantic alles in zich om uit te groeien tot een buitengewoon leuke multiplayergame. Waarom, kun je lezen in onze Gigantic preview.

  11 augustus 2015 Sebastiaan Quekel
 • Xbox One Exclusives 2015 - Games die je dit jaar nog kan spelen

  Welke games kun je nou ook alweer dit jaar nog exclusief voor de Xbox One kopen, om mensen met een Wii U of PS4 jaloers te maken? Wij zetten de Xbox One Exclusives 2015 op een rijtje.

  8 augustus 2015 Maarten Jacobi 5 reacties
 • Nieuwe IPs op E3 2015 - Deze games zijn nieuw!

  Op de E3 2015 zijn een hoop titels aangekondigd waar we al eerdere delen van hebben liggen. Bij veel game-franchises zitten we inmiddels zelfs al in het vierde of vijfde deel. Toch zijn er ook een aantal compleet nieuwe titels aangekondigd op de E3, maar welke zijn dit? Dit zijn de nieuwe IPs op E3 2015.

  19 juni 2015 Maarten Jacobi
 • Gigantic gameplay trailer direct vanaf E3

  Gigantic is een nieuwe free-to-play game voor de Xbox One en PC. Neem het tegen elkaar op in 5 tegen 5 gevechten. De beta begint in augustus.

  15 juni 2015 Rob Ottens