• Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (Xbox One)
  • Releasedatum: 1 december 2015
  • PS4, Xbox One, PC

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege kopen voor Xbox One

Rainbow Six: Siege is een first-person shooter geinspireerd door de realiteit van Counter Terrorist operaties over de hele wereld.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, PS4

Winkelprijzen Totaal
Gameshop Twente € 18,88
Game Mania € 19,98
Microsoft Store € 20,00
bol.com € 20,99
BookSpot € 20,99
bol.com Partner € 27,00
Coolblue € 29,99

Tot dan is Rainbow Six Siege als een interactief en nagelbijtend tactisch bordspel, waar elke zet en elke falende teamgenoot je fataal kan zijn. En als je goed met elkaar samenwerkt, alle acties perfect met je bondgenoten coördineert en je (vooruit) online communiceert met je teamleden, ontstaan de vetste co-op-ervaringen van het jaar.

  • Dynamische maps
  • Spannende, tactische gameplay
  • Geen regenerating health
  • In potentie beste teamwork van het jaar
  • Geen verhaal
  • Geen offlinemodus
  • Niet verbonden met Operators
  • Zonder samenwerking weinig fun
Releasedatum 1 december 2015
Genre Shooter, First-person shooter, Tactische shooter
Platform Xbox One
Ook voor PC, PS4
PEGI-rating 18
Serie Tom Clancy's
Publisher Ubisoft
Developer Ubisoft
EAN 3307215889329, 3307215889282

Rainbow Six Siege Operation Ember Rise - Vlammen en Batman-praktijken

Op 18 augustus 2019

Een nieuw seizoen Rainbow Six betekent natuurlijk een gloednieuw seizoen content voor alle spelers. Dit keer is het de beurt aan Operation Ember Rise om met twee nieuwe Operators en een getweakte map de aandacht weer op zich te vestigen. In dit artikel lees je alles over de nieuwe content én de eerste ervaringen!

Rainbow Six spinoff 'Quarantine' mogelijk op E3

Op 7 juni 2019 - 1 reactie

Tom Clancy’s Rainbow Six reeks krijgt misschien een spinoff. Deze nieuwe game draagt volgens geruchten de naam Rainbow Six Quarantine. De Rainbow Six spinoff heeft een opvallend andere setting dan Rainbow Six Siege: de game zou zich afspelen in de ruimte en is waarschijnlijk een co-op shooter.

Rainbow Six Siege Benelux League Season 3 eind maart van start

Op 28 februari 2019 - 1 reactie

De eerste kwalificatieronde voor het hoogste niveau lokale eSports voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege aka Rainbow Six Siege Benelux League Season 3 zal eind maart gaan beginnen. De exacte datum is 27 maart 2019 en de locatie is nog niet bekend.

G2 Esports wint de finale van de Six Invitational 2019 in Montreal

Op 18 februari 2019

Na een hardvochten finale is G2 Esports de grote winnaar van het grote Rainbow Six Siege toernooi in Montreal: de Six Invitational 2019. Met de overwinning heeft het team haar titel als wereldkampioen weten te behouden. Het is een knallend einde van een weekend vol met Rainbow Six nieuws.

Operation Burnt Horizon - Nieuwe Rainbow Six Siege DLC uitgelicht

Op 17 februari 2019

Bij welke game voel je continu je hartslag in je keel omdat het zó spannend is? Horrorgames wellicht, maar toch niet een shooter? Ubisoft weet dat al vier jaar voor elkaar te krijgen met de tactische shooter Rainbow Six Siege. De support blijft 24/7 en in Montreal, Canada kregen we als eerste te zien wat Operation Burnt Horizon gaat bieden.

Rainbow Six Siege jaar 4 - Vier redenen om nu te gaan spelen!

Op 17 februari 2019 - 2 reacties

Rainbow Six Siege jaar 4 komt eraan. Een game waar je niet omheen kunt. Logisch, want het spel blijft groeien en de game gaat zijn vierde jaar in! Daarom lees je hier 4 redenen om de game straks te spelen. Voor mensen die bekend zijn met de game, maar ook voor alle nieuwkomers.

Rainbow Six Pro League Season 9 Finals details onthuld

Op 17 februari 2019 - 1 reactie

De eerste Rainbow Six Pro League Season 9 Finals details zijn aangekondigd door Ubisoft. De finales worden gehouden in de Italiaanse stad Milaan en gaan plaatsvinden op 18 en 19 mei dit jaar. Het is de eerste keer dat de finales weer in Europa plaatsvinden sinds seizoen 5.