• Halo 5: Guardians (Xbox One)
  • Releasedatum: 27 oktober 2015
  • Xbox One

Halo 5: Guardians kopen voor Xbox One

Halo 5: Guardians is het vervolg op Halo 4 en zal veel meer bieden dan zijn voorganger met betere graphics en langere missies zal het iedere fan verbluffen.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Winkelprijzen Totaal
Microsoft Store € 11,99
Game Outlet € 16,39
Game Mania € 19,98
bol.com € 19,99
bol.com Partner € 20,99

Halo 5 is wederom een goed deel in een sterke gamereeks. De mix tussen oude, vertrouwde elementen en toffe vernieuwingen doet het goed. Toch zijn niet alle aanpassingen gewenst en voelen deze wat raar aan voor de echte fan: de grote afwezigheid van de Master Chief en het allerbelangrijkste, de afwezigheid van de couch co-op, zijn twee punten die de speelervaring naar beneden halen. Bovendien voelt de campaign wat kort aan. Afgezien van deze kritiekpunten knalt de game heerlijk weg, en ziet Halo 5 er grafisch beeldschoon uit.

  • Grafisch prachtig
  • Heerlijke gameplay
  • Verfrissende mix tussen oud en nieuw
  • Voor ieder wat wils in multiplayer
  • Geen couch co-op
  • Weinig Master Chief
Releasedatum 27 oktober 2015
Genre Shooter, First-person shooter
Platform Xbox One
PEGI-rating 16
Serie Halo
Publisher Microsoft Studios
Developer 343 Industries
EAN 0885370929553, 0763250863718

Halo 5 Guardians komt toch niet naar pc

Op 12 september 2018 - 4 reacties

Er waren geruchten dat Halo 5: Guardians naar pc zou komen. De reden dat de geruchten rond gingen was dat de box art van het spel veranderd zou zijn. Er stond in eerste instantie dat de game ´Alleen voor Xbox One´ zou zijn, maar later werd dit veranderd naar ´Xbox One console exclusive´. Hierdoor was er een mogelijkheid dat de pc release alsnog zou kunnen komen. Nu heeft Microsoft bevestigd dat dit niet het geval is.

Reageer en Win - Halo 5 Guardians collector's edition!

Op 12 januari 2018 - 34 reacties

In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij een dikke prijs weg, namelijk de collectors edition van Halo 5 Guardians. Ook beginnen we met de kwartaalprijs! Wil jij kans maken op deze prijs? Bekijk dan de video en doe mee!