Xbox Game Pass

Er zijn allerlei nieuwe Xbox Game Pass games bekendgemaakt tijdens het Xbox evenement. De games zijn onder andere PUBG en Ori and the Will of the Wisps. PUBG is op 12 november beschikbaar. Will of the Wisps is met de releasedatum beschikbaar, maar die is nu nog niet bekend.

Zowel PUBG als Thief of Thieves zijn op dit moment al beschikbaar voor abonnees van de Xbox Game Pass. Op 22 november komen Agents of Mayhem, Thomas Was Alone en MXGP 3 er ook nog bij. Verder worden in december Ori and the Blind Forest, Hellblade: Senua’s Sacrifice en Kingdom Two Crowns toegevoegd.

Los van deze toffe games worden er ook nog een aantal games van onafhankelijke ontwikkelaars toegevoegd. Hieronder vallen Aftercharge, Mutant Year Zero, Supermarket Shriek, Pathalogic 2, Void Bastards, Secret Neighbor en Good Life. Al deze games zijn beschikbaar vanaf het moment dat ze uitkomen voor de Xbox One.

Verder is er ook een Xbox Game Pass app gelanceerd voor iOS en Android. Op deze app zie je de laatste toevoegingen aan de Xbox Game Pass. Ook kan je met de app games op je console downloaden. Zo kun je de game meteen spelen wanneer je je Xbox One aanzet. Hiervoor moet je wel “Instant-On” aanzetten in de instellingen van je Xbox One.