Lego Star Wars: The Force Awakens kopen voor Wii U

LEGO Star Wars: The Force Awakens is de nieuwe game in de LEGO Star Wars Franchise en heeft dezelfde gebeurtenissen als de gelijknamige film.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor 3DS, PC, PS3, PS4, Vita, Xbox 360, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
bol.com Partner € 12,50
Gameshop Twente € 13,88
Game Outlet € 14,89
MediaMarkt € 21,98

LEGO Star Wars The Force Awakens is veruit de beste LEGO game ooit. TT Games laat zien dat je met deze games echt alle kanten op kunt en dat alles spelstijlen te combineren zijn. De film komt tot leven in de vorm van de blokjes, maar wordt ook aangevuld.

  • Boordevol typische LEGO humor
  • Nieuwe elementen wisselen leuk af
  • 10+ uur aan gameplay
  • Voegt dingen toe aan het verhaal
  • Grafische content goed weggewerkt
  • Splitscreen werkt soms niet mee
Releasedatum 28 juni 2016
Genre Actie, Avontuur
Platform Wii U
Ook voor 3DS, PC, PS3, PS4, Vita, Xbox 360, Xbox One
PEGI-rating 7
Serie LEGO, Star Wars
Publisher Warner Bros. Interactive
Developer TT Games
EAN 5051888220931

Star Wars Episode 8 film proces af en subtitel binnenkort bekend

Op 12 juli 2016 - 1 reactie

Anthony Daniels, ofwel C-3PO in het nieuwe hoofdstuk van de Star Wars saga heeft gelijktijdig met hoofdkarakter John Boyega (Finn) aangekondigd dat de flinke klus van het Star Wars Episode 8 film proces afgerond is. Ook heeft Mark Hamill (Luke Skywalker) aangegeven klaar te zijn met het filmen.

Top 5 LEGO Star Wars The Force Awakens game tips!

Op 7 juli 2016 - 1 reactie

LEGO Star Wars: The Force Awakens ligt intussen in de schappen en gamers kunnen weer een hilarisch avontuur tegenmoet zien. Maar hoe haal je nou het meeste uit de game? Precies! Met onze Top 5 LEGO Star Wars - The Force Awakens Tips! Lees snel mee!

Top 5 beste LEGO Star Wars personages in The Force Awakens game

Op 5 juli 2016 - 2 reacties

Sinds vorige week ligt LEGO Star Wars The Force Awakens in de winkels. Zoals in elke LEGO game kun je weer naar hartenlust aan de slag met verschillende personages. Lees er alles over in deze top 5 beste Star Wars personages in The Force Awakens!

LEGO Star Wars The Force Awakens co-op details - Een overzicht van alle mogelijkheden

Op 29 juni 2016

LEGO Star Wars The Force Awakens is niet alleen een vermakelijk spel om in je eentje te spelen, maar kent ook de mogelijkheid om het universum te verkennen met iemand anders. Maar hoe werkt dit allemaal en wat voor voordelen levert het op? Lees het hier in de LEGO Star Wars The Force Awakens co-op details!

LEGO Star Wars The Force Awakens game nu beschikbaar

Op 28 juni 2016

Warner Bros heeft in samenwerking met The LEGO Group de release van haar LEGO Star Wars The Force Awakens game onthuld. De game neemt je op de verschillende PlayStation, Nintendo en Xbox consoles alswel op de PC en de mobiel mee op het avontuur dat je eerder in de film zag.

LEGO Star Wars The Force Awakens Demo Gameplay

Op 28 juni 2016

LEGO Star Wars The Force Awakens is de videogame-adaptatie van de laatste Star Wars film. Er is nu ook een demo van de game op de PlayStation 4 en Xbox One verschenen die je nu al kunt spelen! Hier kun je onze LEGO Star Wars The Force Awakens demo gameplay bekijken!

WIN - LEGO® Star Wars The Force Awakens prijsvraag

Op 28 juni 2016 - 8 reacties

Vanaf vandaag is de nieuwste LEGO® Star Wars game verkrijgbaar: The Force Awakens! Wij mogen deze game weggeven voor PS4 en Xbox One. Wil jij deze LEGO® game graag winnen? Lees dan hieronder hoe je mee kan doen aan onze LEGO® Star Wars The Force Awakens prijsvraag!