LEGO Batman 2: DC Super Heroes kopen voor Wii U

In deze LEGO game speel je behalve met Batman en Robein met meer dan 70 verschillende personages uit het DC Comics universum. Alle verschillende personages hebben speciale krachten die nodig zijn om puzzels op te lossen.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor 3DS, PC, PS3, Vita, Wii, Xbox 360

Winkelprijzen Totaal
Nedgame € 26,98
bol.com Partner € 32,00

Heb je LEGO Batma 2: DC Super Heroes vorig jaar aan je voorbij laten gaan en heb je inmiddels een Wii U in huis gehaald, dan kun je deze game met een gerust hart in huis halen. De gameplay staat nog steeds als een huis en samen met de humor is dit de zoveelste LEGO game uit de laatste jaren die het spelen waard is. De Wii U-versie weet zich echter niet voldoende te onderscheiden van de andere versies. De Off-TV Play optie werkt erg goed, maar verder krijg je alleen een map en een roster extra. De open wereld weet na het spelen van LEGO City Undercover ook een stuk minder te imponeren dan een jaar geleden. Speel de game daarom gewoon op jouw platform naar keuze, de Wii U-versie voegt vrijwel geen extra waarde toe.

  • Off-TV Play optie
  • Nog steeds dezelfde fantastische game als vorig jaar
  • GamePad maakt de game handiger...
  • ...Maar toevoegingen voelen ondermaats
  • Originele vernieuwingen zijn nu niet nieuw meer
Releasedatum 21 mei 2013
Genre Actie, Avontuur
Platform Wii U
Ook voor 3DS, PC, PS3, Vita, Wii, Xbox 360
PEGI-rating 7
Serie LEGO, Batman
Publisher TT Games
Developer TT Games
EAN 5051888096758

Winkels plaatsen releasedatum Wii U-versie LEGO Batman 2: DC Super Heroes

Op 8 april 2013 - 1 reactie

Onlangs werd bekendgemaakt dat LEGO Batman 2: DC Super Heroes naar de Wii U zou komen, maar wanneer precies is nog niet bekend. Een aantal winkels meldt dat het spel in mei in de winkels zal liggen.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes komt naar de Wii U

Op 1 maart 2013 - 2 reacties

Vorig jaar verscheen een LEGO-versie van Batman op bijna alle platformen. De Wii U was toen nog niet uit en miste deze release dus. Uitgever Warner Bros. Interactive laat weten de game alsnog naar de Wii U te brengen met extra functies.