Rijke mythologische achtergrond

Waar het over het algemeen vechten is dat de klok slaat in de God of War games, moet je ook de nodige puzzels oplossen. En hoewel dit niet echt een typisch element is voor de game, is de mythologische achtergrond die tijdens deze momenten( en ook in het verhaal op zich) naar voren komt dat zeker wel. God of War laat je namelijk niet alleen de vloer aanvegen met de meeste Griekse goden, maar zorgt ervoor dat je tussendoor ook wat opsteekt en zo ben je weer een stapje dichter bij de titel van God of War god.

Je leert hoe de Griekse mythologie in elkaar steekt, dus wie de goden zijn en wat hun achtergrondverhaal is. God of War pikt deze trend in het nieuwste deel direct weer op door je een bijzonder rijkgevulde game te geven die bol staat van de Noorse mythologie. Mimir vertelt je bijvoorbeeld een heleboel over de verschillende goden, terwijl je de Noorse wereld leert kennen én de goden ook even op je deur komen kloppen.

Nu ben je een God of War god

Je weet nu echt wat een God of War game maakt en dus kun je jezelf nu echt een God of War god noemen. Ben je nog lekker van de nieuwe God of War te genieten? Laat het ons weten in de reacties!