Episch bloedvergieten

Als je aan God of War denkt, dan komt als een van de eerste dingen ook een enorm bloedbad in je op. Want in deze games ga je niet braaf met een konijntje zitten spelen. Nee, het is bloedvergieten wat de klok slaat. Kratos is op een wraakmissie richting de berg Olympus getrokken, maar de goden leveren hem de nodige tegenstand.

Talloze Olympiërs, titanen en andere mythologische wezens komen op zijn pad en willen hem met de grond gelijk maken. Dit levert de ene keer een massale slachtpartij op, waarbij Kratos tientallen tegenstanders in stukjes hakt, van hun ledematen ontdoet of simpelweg zonder genade in elkaar ramt. De andere keer staat er een reusachtig monster zoals de Kraken, een enorme octopus, of Hades met zijn leger ondoden. En dan hebben we het nog niet eens over het gevecht dat je met en op de titanen voert.

De gevechten in God of War waren in het verleden al episch en ook in de nieuwe game die onlangs verschenen is, zit een paar epische gevechten verwerkt. Het hoort er gewoon bij!