Tegenwoordig heb je niet per se een desktop PC meer nodig om de nieuwste games op high-res te kunnen spelen. Gaming laptops zijn namelijk uitermate geschikt om de nieuwste games zonder problemen af te spelen. En dat is wel zo handig, want laptops zijn lekker compact en vooral ook mobiel ten opzichte van een desktop!

Deze ASUS GL552 is een gaminglaptop bij uitstek. Wij hebben onlangs 5 redenen voor je op een rijtje gezet waarom deze laptop ideaal is om op te gamen, namelijk in het kort: het uiterlijk, het prachtige scherm, de degelijkheid, de koeling en natuurlijk de goede specs! Deze laptop is beschikbaar in drie variaties, waarbij het goedkoopste model 999,- euro kost, het middelste model 1.299,- euro en het duurste model 1.899,- euro kost.

Wij mogen de ASUS GL552 gaming laptop ter waarde van maar liefst 1.299,- euro weggeven! Dit krachtige notebook beschikt over een Intel Core i7-6700HQ processor, werkgeheugen van 16GB RAM, een harde schijf van 1TB, een snelle SSD harde schijf van 128GB en een NVIDIA GeForce GTX 960M grafische kaart met 2GB VRAM geheugen. Al jouw nieuwste games worden weergegeven op een 15,6 inch scherm van 1920x1080 pixels.

Wil jij deze toffe laptop alvast even uitproberen? Doe dan mee aan het Black Ops 3 zombies toernooi bij XGN! Wij organiseren in samenwerking met ASUS een groots toernooi, waarbij in teams tegen elkaar gestreden wordt om de titel Black Ops 3 Zombies meester én een toffe hoofdprijs in de wacht te slepen. Dit toernooi wordt gespeeld op computers van ASUS en er zal ook een aantal van deze gaminglaptops aanwezig zijn om uit te testen!

ASUS GL552 gaming laptop prijsvraag

In samenwerking met ASUS mogen wij iemand blijmaken met deze bizarre laptop! Wil jij kansmaken op deze vette prijs? Doe dan als volgt mee aan de ASUS GL552 gaming laptop prijsvraag:

  • Vertel ons in twee zinnen waarom jij de GL552 moet winnen!

Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je postadres naar asusprijsvraag@xgn.nl. Je hebt tot 15 december de tijd om te reageren, daarna krijgt de winnaar van deze prijsvraag bericht en de laptop toegestuurd.