LEGO Batman 2: DC Super Heroes kopen voor Wii

In deze LEGO game speel je behalve met Batman en Robein met meer dan 70 verschillende personages uit het DC Comics universum. Alle verschillende personages hebben speciale krachten die nodig zijn om puzzels op te lossen.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor 3DS, PC, PS3, Vita, Wii U, Xbox 360

Winkelprijzen Totaal
Nedgame € 9,99
bol.com Partner € 14,00
Releasedatum 20 juni 2012
Genre Actie, Avontuur
Platform Wii
Ook voor 3DS, PC, PS3, Vita, Wii U, Xbox 360
PEGI-rating 7
Serie LEGO, Batman
Publisher TT Games
Developer TT Games
EAN 5051888091753

LEGO Batman 2 nu beschikbaar op iOS

Op 26 april 2013

In juni 2012 maakten we kennis met LEGO Batman 2: DC Super Heroes op zo'n beetje iedere console. Bijna een jaar later besluit Warner Bros. om de game ook naar iOS-toestellen te brengen.

Nieuw Binnen: LEGO Batman 2: DC Super Heroes

Op 20 juni 2012

Batman is terug met een nieuwe LEGO game. Deze keer staat hij er niet alleen voor, want alle superhelden van DC Comics komen hem een handje helpen. Hugo en Rob spelen het begin van de nieuwe game.

Bekijk de launchtrailer van LEGO Batman 2

Op 19 juni 2012

Vanaf morgen ligt LEGO Batman 2: DC Super Heroes ook hier in Nederland in de winkels en kun je zelf met dit grappig Batman avontuur aan de slag. Tot die tijd zul je het echter met deze leuke launchtrailer moeten doen.

LEGO Batman 2 video toont pratende LEGO-figuurtjes

Op 15 juni 2012

Een uniekem in de LEGO-gameserie; pratende LEGO-figuurtjes. Deze trailer laat zien dat ze pratend misschien nog wel grappiger zijn dan als ze alleen gekke geluidjes maken. Check zelf maar!

Superhelden hebben het voor het zeggen in nieuwe LEGO Batman 2 trailer

Op 6 juni 2012

Tijdens de E3 2012 heb je deze game misschien al wel voorbij zien komen. Maar nu hebben we dan ook de officiële beelden voor je. Bekijk de video snel door op deze link te klikken!

Aquaman en Gotham City op screenshots LEGO Batman 2

Op 5 juni 2012

In LEGO Batman 2: DC Super Heroes wordt je gedropt in Gotham City. De hele wereld si vrij te verkennen en als je dat doet kom je nog ergens. De nieuwe screenshots tonen een aantal locaties en... Aquaman.

Interview: In gesprek met de ontwerper van LEGO Batman 2: DC Superheroes

Op 23 mei 2012

XGN sprak met Arthur Persons, designer voor het komende LEGO Batman 2: DC Superheroes over de veranderingen in dit nieuwe deel en het uitblijven van een online co-op modus.