Rayman Origins

Rayman Origins

2 Volgers

0 In collectie

2 In wenslijst

PEGI 7
Genre
Platformer
Releasedatum
25 november 2011
Franchise
Rayman
Publisher
Ubisoft
Developer
Ubisoft
Platformen
PC, PS3, Xbox 360, Wii, Vita

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

10 manieren om de game te winnen

10 Ways to die

Dragon Trailer

10 Ways Trailer

Belangrijke updates

 • Top 3 Kerst games die je moet spelen!

  Eigenlijk willen we stiekem allemaal een lieve kerst, omdat dat zo mooi is! Helaas, helaas. We hebben nog geen witte horizon en het lijkt momenteel in Nederland vaak wel lente of herst. Om toch alvast in een witte Kerst-stemming te komen, presenteren we hier 3 games met sneeuw die je tijdens Kerst moet spelen!

  24 december 2014 Rox van der Helm 13 reacties
 • De 10 leukste co-op games voor 4 personen

  We hebben al een speciaal gedaan over co-op spellen die nog uit moeten komen, maar hoe zit het met de co-op van al reeds uitgekomen spellen? Wij zetten een paar van de beste voor je op een rijtje.

  26 juli 2014 Mariëlle
 • Ubisoft ziet omzet in afgelopen kwartaal stijgen

  De Franse uitgever Ubisoft heeft onlangs de financiële cijfers over het afgelopen kwartaal vrijgegeven. Daaruit blijkt dat, mede door het succes van Just Dance 3, het er erg rooskleurig uitziet.

  16 februari 2012 Berry Zwets 3 reacties
 • Rayman Origins Review

  Een Rayman Origins recensie? Hebben we die niet al gehad? Jawel, de oplettende bezoeker zal de recensie van collega Eke al voorbij hebben zien komen. Die recensie ging over de Xbox 360 en PlayStation 3 versie van de game. Ubisoft heeft ons nu ook de Wii versie van Rayman Origins gestuurd en daar gaat deze recensie over. Dus hoe brengt de game het ervan af op de console van Nintendo?

  26 december 2011 Tom Boshouwers 6 reacties
 • Rayman Origins verkoopt slecht in eerste maand

  De terugkeer naar een meer traditionele tweedimensionale Rayman-game heeft de verkopen van de Rayman-franchise geen goed gegaan. Zowel in de Verenigde Staten als in het Verenigd Koninkrijk verkocht Rayman Origins in zijn eerste maand zeer slecht.

  11 december 2011 Christian Vuye 9 reacties