2010 FIFA World Cup South Africa

 • 2010 FIFA World Cup South Africa (Wii)
 • Releasedatum: 29 april 2010
 • PS3, Xbox 360, Wii

2010 FIFA World Cup South Africa

Beleef het Wereldkampioenschap voetbal van 2010 in Zuid-Afrika nu ook achter je console. Speel het gehele toernooi na met je favoriete land (ook als deze niet op het daadwerkelijke WK in Zuid-Afrika aanwezig was). De game bevat enkele verbeteringen ten opzichte van FIFA 10. Zo ziet het veld er mooier uit en heeft het gehele spel tijdens de wedstrijd een feestelijkere sfeer, met confetti, vlaggen en volle tribunes.

0 Volgers

2 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 3
Genre
Sport, Voetbal
Releasedatum
29 april 2010
Franchise
FIFA
Publisher
EA Canada, EA Sports
Developer
EA Sports
Platformen
PS3, Xbox 360, Wii

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

Penalty Tutorial Trailer

Trailer

Belangrijke updates

 • 5 belangrijke veranderingen in de FIFA geschiedenis

  FIFA 15 is bijna uit en belooft boordevol nieuwe mogelijkheden te zitten. Zo worden de spelers een stuk intelligenter, gaat Ultimate Team een stapje vooruit en wordt ook de carrièremodus aangepast. Veel nieuws dus, maar welke veranderingen heeft de serie eigenlijk allemaal al gehad? Hier vijf belangrijke aanpassingen sinds het begin in 1993.

  23 augustus 2014 Jelle de Wolf 3 reacties
 • Peter Moore is apetrots op FIFA World Cup

  Eind april kwam de nieuwe FIFA uit, die helemaal in het teken staat van het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. EA Sports topman Peter Moore is erg tevreden met de game.

  9 mei 2010 Rob Ottens 16 reacties
 • Nintendo maakt line-up voor Q2 2010 bekend

  Van een aantal games die Nintendo op de markt gaat brengen wisten we natuurlijk al de data, zoals van Super Mario Galaxy 2. Maar nu heeft Nintendo ook de releasedata bekend gemaakt van een aantal andere games.

  8 april 2010 Romy 8 reacties
 • Demo FIFA World Cup verkrijgbaar en soundtrack onthuld

  Vanaf vandaag is de demo van 2010 FIFA World Cup South Africa verkrijgbaar via PlayStation Network en Xbox Live. Tevens is de soundtrack van de game onthuld.

  8 april 2010 who 8 reacties
 • Leer penalties schieten in 2010 FIFA World Cup South Africa

  Over enkele maanden is het zover, dan gaat het FIFA World Cup van start in Zuid-Afrika. Eind deze maand komt de gelijknamige game uit.

  2 april 2010 Maurice de Boer