Zoals elk jaar belooft gamescom nog grootser en indrukwekkender te worden dan het jaar ervoor. Met een ongelofelijk aanbod aan games hoef je je als bezoeker in ieder geval niet te vervelen. Hou er alleen wel rekening mee dat je niet de enige bent. Wachtrijen ga je sowieso tegenkomen, dus je zal voor jezelf een keuze moeten maken welke game je per se wilt zien.

Om het je iets makkelijker te maken hebben wij alvast een mooie lijst gemaakt met daarin een flink aantal titels die je zal gaan tegenkomen tijdens jouw bezoek aan gamescom in Keulen. Zo zal onder meer Call of Duty WW2 groots aanwezig zijn, kun je met games als Star Wars Battlefront 2 aan de slag en kun je rekenen op een heleboel nieuwe aankondigingen.

Naar welke gamescom game kijk jij uit?

Tijd dus om jouw stem te laten horen en aan te geven welke game volgens jou niet mag ontbreken tijdens een bezoek aan gamescom dit jaar. Wellicht inspireer je iemand of ontstaat er juist een felle discussie. Laat je stem hieronder achter en schuw niet om een reactie onder het artikel te plaatsen!

Poll: Naar welke gamescom game kijk jij het meest uit?