De lijst van Watch Dogs 2 hacks is groot. Zo heb je een heel menu waar je met vaardigheden bepaalde hacks kunt vrijspelen. Daarnaast heb je ook verschillende toffe manieren om in missies te hacken.Voor deze special worden 5 toffe manieren behandeld om je hackskills op uit te testen. Deze Watch Dogs 2 hacks moet je zeker een keer uitproberen, want ze zorgen voor te gekke lol!

5. Robot hack

In Watch Dogs 2 staat technologie op nummer 1. In de game heb je ook bepaalde robots die op plekken rondrijden. Deze robots kun je hacken, en daar zijn leuke dingen mee te doen. De robots kun je pas hacken als je de Robot Exploits app hebt ontgrendeld.

Een van de leuke dingen van de Robot Exploits app is dat je ervoor kunt zorgen dat een Robot in dansmodus gaat. Met deze dansmodus draait de robot keiharde muziek en daardoor gaat iedereen in de omgeving bij de robot staan. Dit is een perfecte afleiding om een geheime kamer te betreden zonder de bewakers uit te hoeven schakelen.

De Robots hebben nog een andere leuke functie als je ze hackt: de love functie. Met deze hack zorg je ervoor dat de robot verliefd raakt en dus niet meer goed werkt. De robot gaat dan achter de personen aan die jouw lastigvallen.

Helaas wordt de robot wel neergeschoten als bewakers zien dat hij niet doet waar hij voor gemaakt is. Dit werkt natuurlijk wel als uitstekende afleiding en dat maakt het een van de betere Watch Dogs 2 hacks!