Grand Theft Auto 5 kwam voor het eerst uit in 2013, maar het blijft een ontzettend populaire game. We gaven eerder al een aantal redenen waarom de populariteit van de game blijft aanhouden, en vullen dat nu aan met een lijstje van leuke dingen die je kunt doen in GTA 5. Doe jij deze dingen wel eens in GTA 5?

5. Ga op een joyride in een jet

De wereld van Grand Theft Auto 5 is enorm en erg divers. Als je je verveelt, kun je een jet nemen bij een luchthaven en de wereld door de lucht verkennen. Op je gemak vlieg je over de stad, de bergen en zee van San Andreas. Heerlijk relaxend!

Mocht je pas beginnen met Grand Theft Auto 5 of gewoon nooit de moeite hebben genomen om te vliegen, dan kun je bij de luchthaven van Los Santos eerst een vliegbrevet halen. Door verschillende trainingprogramma's te doorlopen leer je de kneepjes van het vliegen onder de knie te krijgen. Het duurt even, maar dan kun je het ook echt en dan vlieg je ook niet iedere keer te pletter als je een vliegtuig binnen stapt. Daar zullen je vrienden je ook dankbaar voor zijn als je ooit de piloot zou zijn in GTA Online.

Natuurlijk hoef je niet per se een rustig ritje te maken met een vliegtuig. Het is ook leuk om te proberen om onder iedere brug door te vliegen in de game. Als dat lukt speel je nog een achievement of trophy vrij ook. Het is ontzettend bevredigend om door de soms erg nauwe doorgangen te vliegen zonder te crashen en dat is dan ook een van de dingen die we graag doen in GTA 5.