Waarom we de Tweede Wereldoorlog in Call of Duty 2017 terug willen zien!

Jeroen

De reden voor een Tweede Wereldoorlog-setting lijkt me duidelijk: zodat Hugo eindelijk eens kan upgraden naar een nieuwe Call of Duty. Nu moet ik hem elke keer een kopje kleiner maken in Call of Duty 1, maar veertien jaar na release wordt het gewoon wel eens tijd voor een nieuwe stap. Het zou wel tof zijn als ze dan wat van de oude maps remasteren! Dan voelt Hugo zich misschien nog een beetje thuis op z'n oude campspots.

Brian

Omdat ik persoonlijk wel een beetje klaar met met die Call of Duty setting in de toekomst met futuristische gadgets. Call of Duty was het beste toen men nog niet zo gehecht was aan de future warfare. In eerdere tijden waren er pareltjes als Call of Duty 2.

Met deze game ben ik begonnen en dat vind ik, afgezien van Call of Duty 4: Modern Warfare, nog steeds de beste Call of Duty. De missies in die campaign waren fantastisch en het lijkt me geweldig om met de kennis en kunde van nu een goede multiplayer op te zetten in die setting. Het is tijd voor Call of Duty 2017 om terug te gaan naar de roots, en om terug te gaan naar onze gaming roots.