We zouden deze lijst kunnen beginnen met de reden dat je drie spellen krijgt voor de prijs van één. Dit is eerlijk waar een solide reden om aan de slag te gaan met Spyro Reignited Trilogy. Maar er zijn nog voldoende andere reden om nu vuur te gaan spuwen.

Iedereen kan spelen

De drie Spyro The Dragon games zijn vele malen makkelijker dan de drie games van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Natuurlijk krijg je ook bij deze game een heleboel maffe avonturen voorgeschoteld, maar Spyro is altijd voor een veel grote doelgroep toegankelijk geweest. Wanneer je de besturing eenmaal onder de knie hebt, kun je in die 3D-wereld altijd op verkennistocht gaan. En je hoeft niet bang te zijn dat je plots wordt afgemaakt door een monster, afgrond of omdat je suicide-missies uitvoerd om net die laatste krat te vinden. Dat laatste is namelijk iets wat je in Crash Bandicoot wel vele keren kon doen.

Er zijn zelfs moeders die het spel spelen. Dus als je je denkt dat enkel de jeugd van dit paarse draakje kan genieten, dan is het tijd om dat idee te laten vliegen. Laat jouw vader of moeder ook eens gamen ontdekken door ze in de spelwereld van Spyro Reignited Trilogy te slepen.