Game of Thrones is na de zesde en laatste aflevering van seizoen 8 misschien afgelopen, maar dat betekent niet dat je eindeloos de seizoenen terug moet gaan kijken of urenlang op zoek moet naar een andere serie die je een alternatief voor Westeros geeft. Bethesda heeft de oplossing voor je in de vorm van de nieuwste toevoeging op Elder Scrolls Online: Elsweyr.

5. Draken in overvloed

Waar Khaleesi haar draken in een paar afleveringen van Game of Thrones kwijtraakte is Elder Scrolls Online klaar om je je handen vol te geven aan de mythische wezens. Elsweyr voegt namelijk draken toe aan de wereld van Elder Scrolls Online. De draken zijn niet vreemd in de wereld van Elder Scrolls, want in onder andere Skyrim stonden zij al in de spotlight.

In Elder Scrolls Online waren de machtige wezens tot zover afwezig, maar er moet ongetwijfeld iemand met een kar vol drakeneieren het vuur in gelopen zijn, want het barst in de wereld van de draken. In tegenstelling tot de draken van Daenerys zijn deze draken niet tam. Het is aan jou en je vrienden om het gevecht met de wezens aan te gaan. Pas alleen wel op, want waar Drogon, Rhaegal en Viserion al uiterst heetgebakerd waren, zullen de draken in ESO je het vuur aan de schenen leggen!