De laatste keer stonden jullie verwachtingen van Metroid Prime 4 centraal. Nintendo liet tijdens haar E3 persconferentie weten dat de vierde game in de Metroid Prime reeks in ontwikkeling is, maar meer dan een logo zagen we niet. En toch heeft frank-van-doorn al veel verwachtingen:

frank-van-doorn – Level 7

Ik hoop vooral dat hij net zoveel kwaliteit heeft als de eerdere delen. En eigenlijk op hetzelfde level zit als Odessey en Breath of the Wild. En dat die al langer in ontwikkeling is. En op de VGA dit jaar een eerste trailer krijgt. En dat de game op de komende E3 in de spotlight staat en dat hij in november 2018 uitkomt in perfecte staat.

Hooggespannen verwachtingen van frank-van-doorn dus en de XGN Doe Mee hoopt natuurlijk ook op spoedige eerste beelden en een releasedatum. De ontwikkelaar van de eerste drie games, Retro Studios, zal niet aan het roer staan bij deel vier, dus de titel kan nog erg interessant gaan worden.

Goed, eventjes genoeg over Metroid. De XGN Doe Mee gaat even richting de politiek, aangezien er afgelopen week nieuws was over de zogenaamde ‘Aftapwet’. Hiermee kunnen de Nederlandse inlichtingdiensten als de AIVD en de MIVD informatie aftappen. Denk hierbij aan welke websites je bezoekt en met wie je communiceert. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van de aftapwet?

Velen zien het natuurlijk als een inbraak op hun privacy, maar er zullen ook mensen rondlopen die stellen dat dit nodig is voor de veiligheid. Maar wat vinden jullie ervan? Laat het in de reacties hieronder weten en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Een goed weekend!