Foto: Ubisoft

Het is alweer even geleden dat het vorige deel uit de Trials serie uitkwam. Op dat moment was bijvoorbeeld Rocket League nog niet eens uitgebracht. Nu kunnen we onze borst nat maken voor de grootste Trials game ooit. Meer levels dan ooit tevoren, nieuwe missies en nieuwe toffe modi. Dat allemaal, terwijl Trials Rising voor 24,99 euro voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc verkrijgbaar is.

5. Op de tandem

De eerste toffe feature die ons meteen opviel tijdens het spelen van Trials Rising was Tandem. Deze modus ga je niet alleen spelen, want dan zul je de makkelijkste levels niet eens halen. Tandem kun je alleen spelen met twee spelers, want iedere speler bestuurt de helft van de motor. Dat betekent dat elke speler de helft van het vermogen van de motor kan controleert en je dus samen gas moet geven.

Daarnaast zit je ook echt met zijn tweeën op de motor. Wanneer je aan een sprong begint, zul je in de lucht samen moeten leunen, omdat je anders de controle verliest en ter aarde stort. Net wanneer je denkt dat je de motor onder controle hebt, maar niet goed overlegt met je partner, val je in de Tandem modus weer meerdere keren als een baksteen uit de lucht. Het is een geweldige co-op toevoeging, waarbij overleggen misschien nog wel belangrijker is dan gas geven. Voor de co-op liefhebbers is dit een van de beste features uit Trials Rising.