Het is alweer bijna drie jaar geleden dat we New York moesten ontdoen van de Green Poison. Dat is sowieso al een reden om uit te kijken naar The Division 2 release. Wanneer je de Division leuk vond, dan is The Division 2 ook wat voor jou. In ons artikel over The Division 2 beta gameplay, geven we aan dat er veel gelijkenissen zijn tussen beide games.

Waanzinnig Washington

Ditmaal speelt de nieuwe The Division game zich af in de prachtige hoofdstad van de Verenigde Staten, beter bekend als Washington DC. De plaats waar de regering van dit enorme land zich heeft gevestigd. Het Witte Huis, The Capitol en het Washington Monument zijn alledrie prachtig en deze locaties komen ook voor in de nieuwe game van Ubisoft.

Normaal gesproken zie je alleen beelden van een verschrikkelijk druk Washington DC. De straten lopen over van de zakenlui en leden van de regering die op weg zijn naar hun werk. Overal rijden auto’s, fietsen mensen en lopen mensen hard. Deze drukte staat in contrast met de leegte die er heerst in Washington DC na het uitbreken van een epidemie.