Foto: Microsoft

1. Surface Headphones

Microsoft breng een geheel nieuwe koptelefoon uit. Dit is wel een van de grootste onthullingen van het Microsoft Surface event. Deze draadloze Bluetooth koptelefoon (hoef je tenminste nooit meer bang te zijn dat als je opstaat dat je dan je laptop meetrekt) is noise-cancelling en heeft een Cortana ingebouwd. Met Cortana kan je dan tegen je smartphone of PC praten en dan krijg je antwoord in je koptelefoon.

Surface Headphones

Op deze foto van Microsoft kan je de koptelefoon wat beter zien. Deze Microsoft Surface Headphones hebben ook een automatische pauze en afspeel functie, zodat als je de koptelefoon afzet dat de audio stopt. Je kan deze draadloze koptelefoon opladen met een USB-C kabel waarmee hij binnen twee uur helemaal vol is. Wanneer dan de koptelefoon helemaal vol is, kun je er tot wel zeker 15 uur genieten.

De hoofdtelefoon kun je krijgen voor 349 euro, maar is op dit moment alleen verkrijgbaar voor pre-order. Je kan de Surface Headphones bestellen via de Microsoft website, of even wachten natuurlijk tot hij ook bij Nederlandse websites verkrijgbaar is.