Ieder nieuw Fortnite seizoen brengt grote veranderingen met zich mee. We hebben het al meegemaakt met Kevin de kubus in seizoen vijf. Aan het begin van seizoen 7 veranderde het zuid-westen van de Fortnite Battle Royale map in een winterwonderland. We weten nog niet precies wat er aan het begin van het achtste Fortnite seizoen gaan gebeuren, maar er wordt volop gespeculeerd.

Een modus met drie spelers

Epic Games, de maker van Fortnite Battle Royale, experimenteert volop met limited time modes. Om de paar dagen wordt er een nieuwe modus beschikbaar gesteld, zodat de ontwikkelaar kan zien wat voor invloed dit heeft op de gameplay. De afgelopen weken werd er al een paar keer een nieuwe modus getest, waarvan veel spelers vinden dat het een goede toevoeging zou zijn.

Op dit moment zijn er drie standaard modi beschikbaar in de populaire battle royale game. Solo, duo en squad, waarbij je alleen, met twee spelers of met vier spelers speelt. Het is dus behoorlijk vervelend, wanneer je met drie spelers bent. Dan moet je er voor kiezen om een van de spelers niet mee te laten doen of je gaat in een squad en heb je constant een nadeel. De afgelopen weken wordt er een aantal keer geëxperimenteerd met Trios. Dat is inderdaad een modus voor drie spelers, waardoor iedereen weer gelijke kansen heeft. Wij hopen dat een van de nieuwe Fortnite season 8 features een permanente Trios modus is.