5. Super Saiyan God

We beginnen onze lijst van Dragon Ball FighterZ Switch tips met het vrijspelen van de Super Saiyan God personages. Zowel Goku als Vegeta zijn in de game speelbaar met hun Super Saiyan God vormen, maar hoe kunnen deze personages vrijgespeeld worden?

Mocht je Dragon Ball FighterZ Switch hebben gepreordered en je nog op tijd was voor de pre-order bonus, dan zijn de Super Saiyan God personages al bij voorbaat speelbaar. Alle andere spelers moeten meer moeite doen om aan de slag met te kunnen met deze goden. Er zijn twee manieren om Super Saiyan God Vegeta en Goku vrij te spelen: via de Arcade modus of door Zeni te verdienen.

In de Arcade modus zijn verschillende paden te bewandelen. Je moet eerst de Extreme Gravity Spaceship en Hyperbolic Time Chamber modi verslaan om zo de harde variant van beide vrij te spelen. Vervolgens moet je een A-rank of hoger halen bij (Hard) Extreme Gravity Spaceship om Super Saiyan God Vegeta vrij te spelen en bij (Hard) Hyperbolic Time Chamber om Super Saiyan God Goku vrij te spelen. Dit is een flinke uitdaging en vereist goede vaardigheden, een sterk uithoudingsvermogen en een beetje geluk.

De tweede manier is eenvoudig, maar zal veel tijd in beslag nemen. De game houdt namelijk bij hoeveel Zeni (geld) je in totaal hebt verdiend. Met 300,000 Zeni zal Super Saiyan God Vegeta beschikbaar worden en met 500,000 Zeni zal Super Saiyan God Goku beschikbaar worden. Keihard aan de bak of wachten tot je genoeg geld hebt verdiend, de keuze is aan jou.