Q&A Tuesday - GTA 5, Call of Duty, Batman Arkham Knight

Ongelooflijk maar waar, het is weer dinsdag! Hugo en Ramon gingen over de bergen en door het moeras om jullie vragen te beantwoorden. Deze week hebben ze het onder andere over Mafia 2, Playstation Move, Mario Party 10, Metroid Prime Trilogy, Call of Duty, Batman Arkham Knight, Pokémon X/Y en nog veel meer!

Reacties (0)

Mijn avatar

Plaats een comment...

thijsknvb Avatar 1939 XP

thijsknvb - Level 8

Weer lekker weggekeken ! Welkom Ramon veel succes je hebt een goede q&a gedaan mijn duimpje heb je

Zelf had ik gezien dat het een bio van een paar characters zou laten zien, maar dat weet ik niet zeker.

frank-van-doorn Avatar 1376 XP

frank-van-doorn - Level 7

Ligt het aan mij of is mijn vraag er niet tussen gekomen over de Metroid Prime trilogie?

thijsknvb Avatar 1939 XP

thijsknvb - Level 8

had hem ook niet voorbij zien komen, zal waarschijnlijk in de volgende komen.

frank-van-doorn Avatar 1376 XP

frank-van-doorn - Level 7

Ja maar dat hoort niet nu kan er iets fout gegaan zijn. Maar reageer als redactie dan ook even sorry er is iets mis gegaan. Dus ik hoor graag van Hugo of Rox whats happend

frank-van-doorn Avatar 1376 XP

frank-van-doorn - Level 7

Beetje slordig xgn dat jullie een vraag van mij vergeten zijn mee te nemen. En wel 3 vragen van Sturtie. Wat is er gebeurd.

Gamegirl Avatar 4028 XP

Gamegirl - Level 11

Nou, ik had je vraag in het document gezet.. als eerste. Net navraag gedaan bij Hugo. Hij en Ramon hebben het allebei niet gespeeld. Daarom zegt Hugo in de video dat als vragen niet beantwoord zijn, ze opnieuw gesteld kunnen worden. Daarbij is het zo dat we wekelijks meer vragen ingezonden krijgen, dan we kunnen beantwoorden.

frank-van-doorn Avatar 1376 XP

frank-van-doorn - Level 7 - 1

Rox bedankt voor het beantwoorden van me vraag. Ten eerste vind ik qua smaak dat Hugo en Ramon zich moeten schamen dat ze de 3 Metroid Prime games niet gespeeld hebben. Maar dat is natuurlijk smaak haha. Maar dan stel ik me vraag volgende week weer. En dan hopen dat er mensen uitgekozen worden die de game wel hebben gespeeld. Want ik begrijp niet dat als je op een game website werkende ben en al heel lang zoals Hugo dat je een van de beste Nintendo games ooit niet gespeeld hebt. Deel 1 is voor vele de beste Nintendo game ooit gemaakt. En sowieso in het algemeen een van de beste games ooit gemaakt

Maar Rox buiten q&a maar gewoon persoonlijk een vraag. Jij als groot Nintendo fan. Hebt toch wel de Metroid Prime games gespeeld. Anders maak jij me heel verdrietig als de grootste Nintendo liefhebster die games niet heeft gespeeld hahah stel me niet teleur Rox hahaha

Welkers Avatar 7389 XP

Welkers - Level 12

Haha smaken verschillen natuurlijk

Tiwaz Avatar 1711 XP

Tiwaz - Level 8

wow, ze kunnen niet alle vragen beantwoorden he En als beide de game niet hebben gespeeld dan lijkt het me meer dan logisch dat de vraag niet wordt beantwoord want dat heb je er natuurlijk ook niks aan.

frank-van-doorn Avatar 1376 XP

frank-van-doorn - Level 7

Het was de eerste vraag. Dan kun je toch mensen op de Q&A zetten die de games wel hebben gespeeld. Vol week weer proberen. En nee ze kunnen niet alle vragen beantwoorden maar 3 vragen van Sturtie en 0 van iemand anders is ook niet helemaal correct

MrSaltedPeanut Avatar 234 XP

MrSaltedPeanut - Level 3 - 1

Altijd leuk om te kijken. Van mij mag Ramon zeker terugkomen. Wel jammer dat mijn vraag niet is behandelt, maar ik bewaar hem wel tot volgende week.

wr dutchman Avatar 99 XP

wr dutchman - Level 2 - 1

waarom zit er tegenwoordig in games zo weinig splitscreen?

KristelNL Avatar 139 XP

KristelNL - Level 3 - 1

Ik kon angry birds op ps4 spelen met The Move. Just sayin'

gramer_nazy Avatar 11 XP

gramer_nazy - Level 1

hebben redactie leden een eigen youtube kanaal? zo ja wie en hoe heten die?

epic-gamer Avatar 31 XP

epic-gamer - Level 1

ik speel al lang five nights at freddy's en heb alle delen gespeeld maar het derde deel vind ik helemaal niet zo leuk, wat vinden jullie van het derde deel (ik vind ver al dat ik niet meer schrik)

job-fallout0316 Avatar 10 XP

job-fallout0316 - Level 1

Wat willen jullie zien in de de nieuwe rolercoaster tycoon?

job-fallout0316 Avatar 10 XP

job-fallout0316 - Level 1

Wat vinden jullie de beste game ooit?