Iedereen die ook maar een beetje heeft gesnoept van de beelden van Kingdom Hearts III, weet dat er verschillende Disney-werelden op het programma staan. Frozen, Toy Story en Pirates of the Caribbean zijn maar een kleine greep van de werelden die je in Kingdom Hearts III tegenkomt, met alle bekende personages van dien. Er is alleen ook een aantal Kingdom Hearts 3 characters dat je in eerste instantie niet zou verwachten en die zetten we hier voor je op een rijtje.

5. Stitch

De eerste van de verrassende Kingdom Hearts 3 characters is niemand minder dan de kleine blauwe alien, Stitch. De onruststoker uit de film Lilo & Stitch en de daaropvolgende televisieserie is in Kingdom Hearts 3 namelijk te vinden als één van de verschillende Links. Hierdoor vecht je zij aan zij met het personage en dat is ontzettend tof!

Stitch was in Kingdom Hearts II ook al als extra personage te vinden. Toen hielp de schattige blauwe alien je ook uit de brand als dat nodig was, maar het was onzeker of Stitch ook zijn opwachting zou maken in het derde deel. Het is inmiddels al zo lang geleden sinds Lilo & Stitch op de buis was, dat je het personage bijna zou vergeten. We zijn blij dat hij toch als één van de verrassende Kingdom Hearts 3 characters zijn opwachting maakt.