Vermoord je Sims - 5 manieren om sadistisch te zijn

In iedereen schuilt wel iets slechts. Geef toe, bijna elke Sims-speler heeft zich hier wel eens schuldig aan gemaakt. Expres je Sims om het leven brengen is een sport op zichzelf geworden. Alhoewel de dood iets tragisch kan zijn, wordt het in de Sims 4 namelijk op een vrij interessante manier gepresenteerd. Zo zal magere Hein je bijvoorbeeld bezoeken, waarbij andere Sims een babbeltje met hem kunnen houden.

Onlangs verscheen Sims 4 op de console. Nu is je kans om Magere Hein uit te nodigen! Kijk hoe wij onze Sim meermaals om het leven proberen te brengen. En zo erg is het niet als je weet dat er mogelijkheden zijn om je Sim ook weer tot leven te brengen!

Vermoord je Sims - 5 manieren om sadistisch te zijn - P2

5. De deur verkopen

Geld tekort, zo kom je toch aan een leuk klein zakcentje!

Deze truc werkt al sinds de allereerste versie van The Sims. Ben je je Sims zat, dan kun je ze nog altijd opsluiten in een kamer zodat ze zo ongelukkig worden dat ze uiteindelijk wel zullen sterven. Is het niet aan honger, dan is het hopelijk wel aan verveling. Hoe zorg je dat je dit voor elkaar krijgt? Heel simpel, verkoop gewoon de deur zodat je Sim vastzit.

Een handige manier om dit proces te versnellen is door gewoon de tijd sneller te laten lopen. Voor je het weet zal je Sim verschillende gemoedstoestanden doorlopen. Uiteindelijk zul je, wanneer je een heleboel geduld hebt, doodgaan aan de hongersnood.

Dit is niet de meest effectieve manier, maar hé, hij werkt!

Vermoord je Sims - 5 manieren om sadistisch te zijn - P3

4. Laat je Sims verbranden

Er is een crematie ingeroosterd in het leven van je Sims.

De vorige tip werkt beter als je er nog wat extra geweld tegenaan gooit. Voor deze truc hoefde je in The Sims 1 enkel een tapijtje voor een open haard te leggen en deze vervolgens te laten branden, in Sims 4 gaat het wat moeilijker. Toch kan het erg 'leuk' uitpakken als je je onhandige Sim bijvoorbeeld een maaltijd laat bereiden en vervolgens de complete keuken in de hens vliegt. Bonus: haal de deuren weg zodat je Sim niet kan vluchten.

Nu kun je proberen de brand te blussen, maar een levend gecremeerde Sim zal zeker voor een bezoekje van Magere Hein zorgen. En zo is onze Sim, wederom dood.

Vermoord je Sims - 5 manieren om sadistisch te zijn - P4

3. Laat ze veel emoties ervaren

Een andere manier om je Sims te vermoorden, is door ze constant bepaalden prikkels te laten ervaren. Wanneer Ben zich telkens opfokt, schaamt of veel te speels is, zal zijn zwakke hart dit uiteindelijk niet meer aankunnen en zal hij aan een zeer hysterische dood sterven. Het mindere aan deze methode is, dat er een flinke kansberekening bij komt kijken. Er is namelijk een kans dat je aan te veel van die prikkels doodgaat, maar er zijn geen garanties.

Om je Sim op deze manier om het leven te brengen moet je hem trouwens erg lang in een bepaalde emotionele status weten vast te houden. Dan zijn eerder genoemde methodes toch een stuk makkelijker om uit te voeren.

Vermoord je Sims - 5 manieren om sadistisch te zijn - P5

2. Levend geëlectrocuteerd

Al geschokt door de vele manieren om je Sims te vermoorden?

Deze methode vereist een beetje timing, maar ook wat geluk. Zo is het mogelijk om je Sim om het leven te brengen door hem te laten elektrocuteren. De kans dat dit gebeurt is daarentegen niet bijzonder groot. Zo moet er maar net een elektrisch apparaat kapot zijn en moet je Sim maar net in de mood zijn om dit apparaat te repareren. Maar deze taak gaat hij uiteraard grandioos verpesten!

In ieder geval is er een kans van slagen als je Sim een kluns is en totaal geen ervaring heeft in het repareren van elektronische apparaten.

Vermoord je Sims - 5 manieren om sadistisch te zijn - P6

1. Opgegeten door de Cow Plant

Je kunt sterven omdat je Sim hongerig is, maar je kunt ook op andere manieren aan de hongersnood sterven. Wat nu als namelijk je eigen plantjes honger beginnen te krijgen?

De meest humoristische manier om sadistisch te werk te gaan in Sims 4 is misschien nog wel door je Sims kennis te laten maken met een Cow Plant. Je moet goed zorgen voor je plant, anders zal hij zich tegoed doen aan zijn eerstvolgende levende stukje vlees: namelijk je Sim.

De Cow Plant is moeilijk om te verkrijgen, maar zeker wel interessant. Zo zal het vermoorden van je Sim een essence achterlaten die vervolgens kan worden gedronken door een andere Sim. Kwam Magere Hein je Sim bezoeken terwijl hij net in de meeste deprimerende staat van zijn leven was, dan kan je op deze manier door dit drankje je andere sim ook depresief maken. Zo vermoord je twee vliegen, of Sims, in één klap!