En dat is nog niet zo gemakkelijk als je zou denken. Zoals in menig horror film het geval is, splitst de groep zich in Until Dawn op. Iedereen krijgt op deze manier op zijn eigen manier te maken met het gevaar in de Blackwood bergen. Wij vertellen je hoe iedereen het kan overleven!

Let op! In deze special vertellen we behoorlijk wat over de verloop van het verhaal in Until Dawn. Wil je dit zelf doorlopen, lees dan niet verder.

9. Beth en Hannah

Als Until Dawn begint krijg je eerst de gebeurtenissen vooraf voorgeschoteld. De groep tieners is op dat moment nog wat groter. Na een nacht van drinken en feesten in het afgelegen huisje in de Blackwood bergen, besluit een aantal een grap uit te halen. Een hele gemene grap, waar alleen Sam tegen is.

We gaan je niet vertellen wat er precies gebeurt, maar het leidt ertoe dat Hannah compleet overstuur uit het huisje vertrekt. Als Beth (en jij dus ook) erachter komt wat er is gebeurd zet ze de achtervolging in. En dan belanden de zusjes in de penarie. Het is hier waar je je eerste keuze voorgeschoteld krijgt.

Het maakt in deze proloog niet zoveel uit wat je doet. Beide dames kunnen niet gered worden en horen dus eigenlijk niet bij de overlevenden. Maar ze zijn wel degelijk belangrijk voor het verhaal in Until Dawn en dus horen ze ook in deze Until Dawn guide.