Naughty Dog wist op het PlayStation Experience evenement hoge ogen te gooien met de aankondiging van Uncharted The Lost Legacy. Vooral de twee Uncharted The Lost Legacy karakters die een hoofdrol gaan vervullen waren onderwerp van gesprek, want hoe pakt Uncharted uit zonder Nathan Drake in de spotlights? Kunnen de Uncharted The Lost Legacy karakters het publiek net zo boeien als Nathan Drake al jaren weet te doen?

Hoewel we de twee Uncharted The Lost Legacy karakters al kennen uit Uncharted 2 en Uncharted 4, zullen ze nu beiden de rol van protagonist op zich nemen. We zullen dus een stuk meer gaan zien van deze twee karakters, de hoogste tijd om Chloe en Nadine onder de loep te nemen dus!

Uncharted The Lost Legacy karakters op avontuur

Chloe en Nadine zullen in de The Lost Legacy samen op zoek gaan naar de mythische Tusk of Ganesh, maar om die te vinden moeten ze wel samenwerken. De twee dames beschikken elk over hun eigen unieke vaardigheden en kennis en hierin zullen ze elkaar dus ook aanvullen. Daarnaast verschillen ze van persoonlijkheid, dus de dynamiek tussen de twee Uncharted The Lost Legacy karakters zal ongetwijfeld een interessant onderdeel gaan worden van het verhaal.

In deze special staan we stil bij beide Uncharted The Lost Legacy karakters. Nathan Drake is een belangrijke succesfactor geweest voor de Uncharted serie. Of Chloe en Nadine net zulke interessante protagonisten zullen zijn als Nathan, zullen we gaan zien wanneer we met de game aan de slag kunnen.