Naar het bestaan van deze games is gehint, maar officieel is nog niks bekend. Ubisoft zelf heeft dus nog niet officieel nieuws hierover naar buiten gebracht.

Splinter Cell
Het nieuws dat er een nieuwe Splinter Cell game wordt aangekondigd zoemt al een tijdje rond in de wandelgangen. En alle signalen wijzen erop dat fans van het sluip-genre een hele leuke E3 tegemoet gaan.

Zo kondigde Ubisoft vorige week aan dat het Splinter Cell hoofdpersonage Sam Fischer beschikbaar is als questgever in Ghost Recon: Wildlands. In de trailer van dat spel is de kenmerkende bromstem van Michael Ironside weer te horen. De acteur die afwezig was in Splinter Celll: Blacklist, maar lijkt nu dus weer in de huid van Sam Fisher te kruipen.

Een nieuwe Splinter Cell verscheen een maand geleden bovendien ook al op de Canadese versie van Amazon. Veel details stonden er niet bij, maar het modelnummer was: “E3TomClancy’sSplinterCell2018_PC”

Watch Dogs 3
Deze week werd Watch Dogs 3 misschien al bevestigd. De digitale assistent van Ubisoft Sam, een soort Ubisoft-versie van Alexa of Siri, kondigde doodleuk aan dat een vervolg van het open world hack spel aan.

Gevraagd naar Watch Dogs 3 antwoordde Sam:

"Watch Dogs 3 is nog niet klaar, maar de meest recente versies zien er heel goed uit. Het ontwikkelteam verricht fantastisch werk. Ik kan niet wachten tot je het spel kan spelen.”

Watch Dogs 3 lijkt dus te bestaan, hoewel een officiële aankondiging waarschijnlijk moet wachten tot E3.

Kun je nu al niet wachten, dan kun je hier de persconferentie van vorig jaar terugkijken.