Tijdens E3 kunnen we nieuwe onthullingen, demo's, prijzen en updates verwachten over een groot aantal Ubisoft games. Vooralsnog was niet bekend welke games de aandacht zouden krijgen, maar de nieuwe line up bevat een hoop games.

Uitgebreide Ubisoft E3 Line Up

De volgende titels kunnen we tijdens de aankomende E3 verwachten:

Alle titels zullen worden getoond tijdens de E3 persconferentie van Ubisoft. Deze vindt plaats op 11 juni om 22:00 Nederlandse tijd. Voorafgaand aan de conferentie is er ook een pre-show die om 21:15 begint. In die pre-show zal één van de games van bovenstaande lijstje nog eens extra in de spotlights worden gezet.

De games van de lijst komen overeen met games die eerder al voorbijkwamen in onze special met Ubisoft E3 geruchten, verrassingen en games. Naast de bekende line up is het mogelijk dat we ook nog wat andere titels voorbij zullen komen die niet op de line up-lijst staan. Ubisoft geeft aan ook enkele verrassingen in petto te hebben.

Mis niks van de E3

Er staan deze E3 weer flink wat persconferenties op de agenda. Wil jij alle persconferenties meemaken? Wij maakten eerder een overzicht wanneer alle grote partijen hun presentaties hebben. Al het nieuws wordt ook hier verslagen, zodoende hoef jij niks te missen!

Om je voor te bereiden op E3 hebben wij ook drie specials geschreven die uiteen zetten wat de grootste spelers in de game-industrie zouden moeten doen om de E3 te winnen. Zodoende hebben Nintendo, Microsoft en Sony een heleboel te doen om deze E3 te schitteren.