Tweedehands games kopen - 5 betrouwbare online opties

Tweedehands games kopen is zo makkelijk nog niet. Speciaalzaken zitten niet bepaald op iedere straathoek, en online weet je soms eenvoudigweg niet of een winkel überhaupt bestaat of dat een particulier de game daadwerkelijk heeft. Voor als je niet meer weet waar je moet zoeken hebben wij een lijstje samengesteld met vijf bekende en minder bekende webwinkels waar je terecht kunt voor je tweedehands games.

5. Game Mania

Een bekende om mee te beginnen, misschien zelfs de meest bekende. Die bekendheid neemt niet weg dat Game Mania een groot aanbod tweedehands games heeft. Wil je tweedehands games kopen op een marktconforme tweedehands-prijs, dan kun je hier prima terecht.

Game Mania mag dan een goed aanbod hebben, maar voor de retro-kick die je niet met moderne producten als een SEGA Mega Drive mini, of virtual console-achtige diensten kunt bevredigen zul je ergens anders moeten winkelen. Verwacht bij deze winkel geen aanbod van voor het jaar 2000. Games van de afgelopen 10 tot 15 jaar zijn wel ruimschoots vertegenwoordigd.