Foto: Universal Studios

Als klein kind heb je vast wel het advies gekregen ‘Ga nooit met vreemden mee’. In de nieuwe horrorfilm ‘Ma’ lapt een groep tieners deze regel aan de laars. Het enige waar deze tieners aan denken is feesten en zuipen, wat ze naar een winkel brengt om alcohol te kopen. Op straat vragen de tieners aan Sue Ann (Octavia Spencer) om wat alcoholische versnaperingen te kopen voor een feest dat zij gaan geven.

Trailer van nieuwe horrorfilm 'Ma'

Sue Ann (a.k.a 'Ma') nodigt de groep tieners uit om bij haar thuis in de kelder het feest te geven. Naïef genoeg gaan de tieners mee met de ‘aardige’ vrouw. De tieners vormen een band met 'Ma' en feest na feest wordt er gegeven in de kelder van haar huis. 'Ma' begint zich alleen steeds gekker te gedragen wat uitloopt op bizarre en smerige taferelen die al in de trailer te zien zijn.

Zo rijdt 'Ma' zonder blikken of blozen iemand aan op de snelweg, naait de mond van een meisje dicht of smeert het gezicht van een jongen vol met een soort Tipp-ex-achtige substantie. In de trailer van 'Ma' zien we haar zich zelfs bemoeien met de ouders van een aantal tieners, waarvan het lijkt alsof ze die al kende.

Psycho-buurvrouw

Octavia Spencer laat een totaal andere kant van zichzelf zien in de rol van 'Ma'. Op het eerste oog kan je de psycho-buurvrouw echt wel vertrouwen, wat is er dan ook raar aan een groep onbekende tieners uitnodigen om bij haar thuis een feest te geven. Laten we hopen dat normale tieners nog iets van opvoeding hebben gekregen en dit soort dingen achterwege laat. Na het kijken van 'Ma' zullen we in ieder geval nooit meer gerust langs de buren kunnen lopen. Wie weet wat voor SM-martelgrot je 65 jaar oude buurvrouw in haar kelder verstopt heeft.

Wanneer 'Ma' in Nederland te zien is is nog onduidelijk. De film zal op 31 mei 2019 in Amerika te zien zijn. Tot die tijd moeten we het doen met de trailer van de nieuwe horrorfilm 'Ma'. Het is dus even wachten op 'Ma', maar ondertussen kunnen we wel genieten van de top 10 beste horrorgames en films van 2018.